Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для вихованців Чинадіївського інтернату провели урок безпеки (ФОТО)

Для вихованців Чинадіївського інтернату провели урок безпеки (ФОТО)

Для вихованців Чинадіївського інтернату провели урок безпеки (ФОТО)
Міліціонери Мукачівського міжрайонного відділу УДСО при УМВС України в Закарпатській області провели уроки безпеки в школах Мукачева. Завітали і в підшефний заклад - Чинадіївський дитячий...

Міліціонери Мукачівського міжрайонного відділу УДСО при УМВС України в Закарпатській області провели уроки безпеки в школах Мукачева. Завітали і в підшефний заклад - Чинадіївський дитячий будинок-інтернат.

ВІДЕО ДНЯ

У Чинадіївському будинку-інтернаті шефів з Мукачівського міжрайонного відділу УДСО радо вітали. Діти добре їх знають, адже міліціонери тут часті гості, - інформують в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

- Вже кілька років триває наше шефство. Ми намагаємося якнайчастіше відвідувати вихованців закладу. Всі свята проводимо разом. Діти готують цікаві виступи, та й ми, звичайно, приходимо не з порожніми руками. Ці діти нам не байдужі, - каже Андрій Глинський, начальник Мукачівського міжрайонного відділу УДСО.

Реклама

Цього разу міліціонери влаштували для дітей урок безпеки. Розпочали його з коротенької лекції про історію створення Державної служби охорони. Далі діти переглянули інформаційний сюжет про діяльність УДСО в Закарпатській області. Задавали запитання. Зокрема, одна з вихованок інтернату цікавилась, що таке кнопка екстреного виклику міліції.

- В області розміщено більше сотні кнопок термінового виклику міліції. Встановлені вони з метою забезпечення громадського порядку в загальнодоступних місцях: в аптеках, магазинах, готелях тощо. І якщо людина стала жертвою чи свідком злочину, вона може звернутися в заклад, на якому є вивіска «Терміновий виклик міліції», й попросити адміністратора чи охоронця натиснути «тривожну» кнопку. А вже за лічені хвилини міліціонери прибудуть на місце події, - розповів командир спеціального взводу груп затримання Василь Балог.

Реклама

Після лекції надворі дітей чекав справжній сюрприз - спецавто ДСО та працівники групи затримання. Дітлахи мали змогу сісти за кермо спецавтомобіля, включити сирену, приміряти бронежилет та каску.

На завершення візиту діти подякували міліціонерам за цікаву зустріч. А 12-річний Олег запевнив, що в майбутньому обов’язково стане міліціонером.

- Я хотів бути лікарем, але тепер впевнений, що стану міліціонером. Я буду захищати людей від злодіїв, - каже хлопчик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно