Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині чоловік ледь не згорів через необережність

На Іршавщині чоловік ледь не згорів через необережність
По обіді 26 травня, у селі Закарпаття, Іршавського району через необережність під час паління у нетверезому стані, пожежа ледь не позбавила життя 53-річного місцевого мешканця. За щасливим збігом...

По обіді 26 травня, у селі Закарпаття, Іршавського району через необережність під час паління у нетверезому стані, пожежа ледь не позбавила життя 53-річного місцевого мешканця. За щасливим збігом обставин загорання помітила випадкова перехожа, завдяки якій вдалося врятувати життя горе-власнику.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка побігла до будинку, де біля дверей виявила непритомного чоловіка. Спроба самотужки витягти його з будинку не увінчалася успіхом і тоді вирішила покликати на допомогу сусідів. На щастя ті не забарилися. Потерпілого госпіталізували до лікувального закладу, де в нього лікарі діагностували опікові травми лівої гомілки.

Пожежу ліквідували вогнеборці з райцентру. Вогонь знищив матрац, на якому спав чоловік, пошкодив підлогу та частину домашнього майна.

Реклама

Як повідомив керівник Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області Юрій Лебедєв, саме необережність під час паління у 70 відсотках випадків призводить до трагічних наслідків. Станом на 28 травня в області вже зареєстровано 22 випадки загибелі людей у вогні, ще 13 громадян отримали різного ступеню важкості опікові травми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно