Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Металобрухт виявився вибухонебезпечним

Металобрухт виявився вибухонебезпечним
25 травня о 16:05 працівники міліції повідомили закарпатських рятувальників про виявлення ужгородцем двох підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні. Як з’ясувалось, цю знахідку приніс...

25 травня о 16:05 працівники міліції повідомили закарпатських рятувальників про виявлення ужгородцем двох підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалось, цю знахідку приніс додому на вулицю Ужоцьку 16-річний хлопець ромської національності. Знайшов він їх під час збирання металобрухту в районі села Доманиці.

Побачивши таку небезпечну знахідку на подвір’ї, інший ром відразу ж забив на сполох. І не дарма, адже вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни непередбачувані, і можуть вибухнути будь якої хвилини. Вже за кілька хвилин на місце події прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення та працівники міліції. Мешканці прилеглих дворогосподарств були евакуйовані, а місце знахідки оточено.

Реклама

Піротехніки, вилучили данні вибухонебезпечні предмети, якими виявились артилерійські снаряди калібру 52 мм, та відвезли їх на спеціальний полігон для знешкодження.

ТУ МНС в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно