Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сьогодні обласні посадовці обговорили проблеми оборони краю

Сьогодні обласні посадовці обговорили проблеми оборони краю

Сьогодні обласні посадовці обговорили проблеми оборони краю
Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль у суботу, 21 березня, провів зустріч з керівниками районів області та військовими з приводу питань, пов’язаних з безпекою краю та країни. На нараді були...

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль у суботу, 21 березня, провів зустріч з керівниками районів області та військовими з приводу питань, пов’язаних з безпекою краю та країни.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді були присутні й народний депутат України Віктор Балога, Мукачівський військовий комісар Ігор Гусєв, командир 128-ї бригади Сергій Шаптала, начальник Мукачівського військового шпиталю Ярема Бекер, - повідомила прес-служба Закарпатської ОДА.

Учасники зібрання обговорили будівництво фортифікаційних споруд, які потрібні для зміцнення оборони держави, спорудженням яких опікуватимуться різні регіони краю, в тому числі і Закарпаття. А також – питання, пов'язані з цивільною обороною громадян, у тому числі й тему об’єктів укриття, системи оповіщення, тощо.

Реклама

Василь Губаль наголосив, що Україна має готуватися до важких випробувань, і сподіватися на зменшення активності ворога не доводиться.

Чи не найбільша увага була приділена темі підтримки військових – від забезпечення лікування та оздоровлення і до виділення земельних ділянок, допомоги. До слова, в керівник краю ініціював створення в області єдиної системи забезпечення потреб вояків – учасників АТО, а також соцзахисту родин, і вона вже починає роботу у форматі проекту "Прямий контакт".

Реклама

Відтак Василь Губаль звернувся до представників влади та відповідальних осіб з вимогою не чекати звернень, а самим прямувати до людей, цікавитися їх проблемами та щиро прагнути їх вирішити й діяти для цього ефективно.

Користуючись нагодою, голова ОДА акцентував і на питаннях, так би мовити, "другого фронту" - зокрема, переходу на альтернативне опалення, наслідком чого є економія й відмова від газу, розповів про заходи цієї програми, що активно втілюється, й закликав представників районів бути активними в цих справах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно