Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На святі останнього дзвоника Ледида пригадав молодість (ФОТО)

На святі останнього дзвоника Ледида пригадав молодість (ФОТО)

На святі останнього дзвоника Ледида пригадав молодість (ФОТО)
Зі святом останнього дзвоника школярів та вчителів Ужгородщини привітав Олександр Ледида. У п’ятницю, 25 травня, керівник області Олександр Ледида та голова Ужгородської райдержадміністрації...

Зі святом останнього дзвоника школярів та вчителів Ужгородщини привітав Олександр Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

У п’ятницю, 25 травня, керівник області Олександр Ледида та голова Ужгородської райдержадміністрації Руслан Чорнак завітали на свято Останнього дзвоника до шкіл сіл Великі Лази та Руські Комарівці на Ужгородщині.

24 випускники – вчительська гордість Великолазівської школи. Сьогодні всі вони зібрались на святковій лінійці. Хоча цими днями педагоги вболівають за своїх дорослих учнів під час гарячої пори вступних іспитів – зовнішнього незалежного тестування: – Цікавимося, звичайно, як складають іспити. Судячи з того, що після тестування приходять задоволеними, все в них виходить. Вони повертаються до школи, радяться з вчителями, розповідають про найскладніші завдання та звіряють відповіді. Сподіваюсь, все в них буде добре, - хвилюється директор школи Тетяна Дідура.

Реклама

Самі випускники хвилюються не менше. У золотої медалістки Христини попереду не тільки довгоочікуваний випускний, а ще 3 іспити: – Випускний попереду, це чудово. Але завтра складатиму екзамен з англійської мови. Хвилююся. Бо сьогодні святкуємо, а вже завтра – таке напруження, - розповіла майбутня студентка.

Олександр Ледида побажав випускникам удачі під час вступу, а вчителям – наснаги та терпіння у навчанні молодого покоління:

Реклама

– Ваша школа завжди була однією з кращих в Ужгородському районі. Тож бажаю шкільному колективу примножувати здобутки, адже всі умови для навчання дітей тут є.

Сприятиме навчанню і подароване керівником краю комп’ютерне устаткування.

Завершив свято традиційний шкільний вальс. Разом з випускниками згадав юні роки й Олександр Ледида – його до танцю запросила одна з випускниць.

Реклама

Цього дня очільник Закарпаття привітав також колектив середньої школи села Руські Комарівці. З нового навчального року завдяки обласній владі учні здобуватимуть знання у новому математичному класі.

Прес-центр ОДА

На святі останнього дзвоника Ледида пригадав молодість (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно