Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині відбулась сесія райради (ФОТО)

На Берегівщині відбулась сесія райради (ФОТО)
24 травня 2012 року під головуванням голови райради Андрія Бігарі відбулося пленарне засідання 8-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання. На засіданні депутати розглянули ряд важливих...

24 травня 2012 року під головуванням голови райради Андрія Бігарі відбулося пленарне засідання 8-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання.

ВІДЕО ДНЯ

На засіданні депутати розглянули ряд важливих питань. Зокрема, заслухали звіт голови районної ради Андрія Бігарі, який був заздалегідь розміщений на офіційному сайті ради, а також розданий депутатам. Як наголошується у документі, діяльність районної ради у звітному періоді будувалася так, щоб ефективно реалізувати депутатські повноваження та максимально врахувати інтереси всіх без виключення територіальних громад.

Після обговорення депутати взяли до відома звіт голови райради. За таке рішення проголосувало 50 депутатів з 58 присутніх на засіданні.

Реклама

Народні обранці Берегівщини розглянули також питання про хід проведення весняно-польових робіт, про виконання цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008-2011 роки, про виконання Програми протидії захворювання на туберкульоз в Берегівському районі на 2007-2011 роки та районну Програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки, про Програму протиепідемічних заходів та боротьби з інфекційними хворобами в Берегівському районі на 2012-2016 роки, прийнявши відповідні рішення.

Депутати дали згоду реорганізувати фельдшерсько-акушерський пункт с.Шом в амбулаторію загальної практики-сімейної медицини, внесли зміни до Програми зайнятості населення Берегівського району на 2012-2014 роки та до Комплексної Програми профілактики злочинності на території Берегівського району на 2011-2014.

Реклама

На засіданні ради прийнято рішення про внесення змін до рішення шостої сесії районної ради VI-го скликання від 30 грудня 2011 року №149 «Про районний бюджет на 2012 рік» (із змінами від 25.02.2012 року), про надання дозволу Громадській організації «Берег Камп» на розроблення детального плану території для будівництва навчально-оздоровчого центру, про надання дозволу Фермерському господарству «ДУБ-РАВА» на розроблення детального плану території для будівництва відокремленої фермерської садиби та погоджено проект землеустрою щодо розмежування земель державної та комунальної власності за межами населених пунктів сіл Гать та Чікош-Горонда.

Депутати затвердили Положення про порядок здійснення контролю за виконанням власниками приватизованих (відчужених) об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району Берегівської районної ради, умов договорів купівлі-продажу (відчуження), прийняли рішення про доповнення Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища району Берегівської районної ради, надали дозвіл Берегівській центральній районній лікарні на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад, сіл, селища району, затвердили перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району, що підлягають приватизації у 2012 році на аукціоні.

На засіданні був затверджений план роботи районної ради на друге півріччя 2012 року.

Реклама

Депутати підтримали звернення депутатів Виноградівської районної ради до вищих органів державної влади щодо скасування спільного наказу від 25.10.2011р. №102/685/692 „Про затвердження Порядку взаємодії між органами внутрішніх справ, закладами охорони здоров'я та органами прокуратури України при встановленні факту смерті людини”.

Наприкінці засідання присутніх інформували про листи-відповіді на звернення депутатів районної ради.

Депутатський корпус також прийняв рішення не закривати поточну сесію.

Прес-служба Берегівської районної ради

На Берегівщині відбулась сесія райради (ФОТО) – 01
На Берегівщині відбулась сесія райради (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно