Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На ремонт доріг Закарпаття виділено 59 мільйонів гривень

На ремонт доріг Закарпаття виділено 59 мільйонів гривень
З державного бюджету для будівництва, реконструкції доріг, тільки місцевого значення, виділено 59 мільйонів. Ці гроші розподіляються між усіма містами області, залежно від кількості транспортних...

З державного бюджету для будівництва, реконструкції доріг, тільки місцевого значення, виділено 59 мільйонів. Ці гроші розподіляються між усіма містами області, залежно від кількості транспортних засобів, що зареєстровані в окремих населених пунктах. Тобто гроші розподілять пропорційно між Ужгородом, Мукачевом, іншими міськими та сільськими радами. Уже сьогодні на рахунках є більше 10 мільйонів, котрі зараз потрібно використовувати. Щоб використовувати ці гроші, потрібно розробити відповідну документацію: для будівництва доріг – кошторис та експертизу, для ямкового ремонту – дефектні акти.

ВІДЕО ДНЯ

Вищезгадані кошти виділили на комунальні дороги, які, здебільшого, «не прив’язані» до основних маршрутів на Євро-2012. Туристи будуть рухатись по конкретному маршруту. Дороги Київ-Чоп, Львів-Ужгород будуть зроблені, претензій до цих автошляхів не буде. Тривають роботи біля Ракошина. І, хоча об’їзну дорогу навколо села до початку чемпіонату зробити вже не встигнуть, ця проблема вирішуватиметься. Дрібний ремонт мостів і доріг, приведення до ладу узбіч до Євро-2012 буде зроблено обов’язково. Якщо ж турист захоче подивитися край і доїхати, наприклад, до водоспаду Шипіт, це вже складніше – ремонт доріг місцевого значення просувається, на жаль, не так швидко, як нам хотілося б. Але роботи, безперечно, тривають. Учора я був з робочою поїздкою на Рахівшині і Тячівщині – дорожньо-ремонтні роботи ведуться всюди, - резюмував керівник області.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно