Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про інформаційну агресію Кремля щодо Закарпаття, про мукачівську Примадонну, про чемпіонат України з пауерліфтингу – у свіжому номері "Панорами"

Про інформаційну агресію Кремля щодо Закарпаття, про мукачівську Примадонну, про чемпіонат України з пауерліфтингу – у свіжому номері "Панорами"

Про інформаційну агресію Кремля щодо Закарпаття, про мукачівську Примадонну, про чемпіонат України з пауерліфтингу  – у свіжому номері "Панорами"
В четвер 19 березня вийде з друку черговий, 10-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? А дізнатися вони можуть про те, «Як Росії не вдалось...

В четвер 19 березня вийде з друку черговий, 10-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

А дізнатися вони можуть про те, «Як Росії не вдалось взяти Закарпаття» – саме так назвав свій матеріал журналіст Андрій Слохіняк. Мова йде про інформаційні атаки, які кремлівські нащадки Гебельса на протязі останнього року присвячували нашому краю. Кожен матеріал кремлівських пропагандистів був спробою розхитати ситуацію у мирному, багатонаціональному Закарпатті. Тому, на думку автора, надалі варто постежити, щоб п’ята колона не зробила із Закарпаття наступну фортецю сепаратистів після Криму та Донбасу.

Примадонна Закарпатського обласного театра драми і комедії Лідія Володимирівна Пирогова чарує глядачів грою зі сцени драмтеатру в місті над Латорицею з 1965 року. Про життя Народної артистки України, володарки звання «Почесний громадянин міста Мукачева», про її минуле і сучасне, про радість творчості і біль втрат – у зворушливій розповіді Маргарити Меденці.

Реклама

На минулі останні дні припали декілька свят, які традиційно відзначаються в нашому краї. «Панорама» розказала, як закарпатці в Ужгороді і Мукачеві святкували річницю Карпатської України, День угорської революції, День святого Патрика, Хрестопоклонну неділю.

Вперше у місті над Латорицею пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу.

Реклама

У всеукраїнських змаганнях взяли участь більше трьох сотень учасників з усієї України, у тому числі з Донецької, Луганської областей, міста Севастополя та Автономної Республіки Крим. Чемпіонат проводився з двох дисциплін: жиму лежачи та класичного жиму лежачи. Закарпатці у рідних стінах здобули чимало нагород, зокрема, у змаганнях з класичного жиму лежачи господарям змагань не було рівних у деяких категоріях.

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про загадкове загоряння двох автівок у Росвигові, перший міні-пам’ятник, який з’явився у Мукачеві, події в житті Мукачівської православної єпархії, повернення працівників ДАІ з зони АТО, про кримінальні та інші останні новини з життя Мукачева, району та Закарпаття. Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно