Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники спіймали нелегалів з Грузії

Прикордонники спіймали нелегалів з Грузії
Минулими вихідними двоє громадян Грузії попрощались зі своїми мріями про життя в одній з країн Західної Європи. На заваді їм стали прикордонники відділу «Гута». Дане затримання стало «класичним»,...

Минулими вихідними двоє громадян Грузії попрощались зі своїми мріями про життя в одній з країн Західної Європи. На заваді їм стали прикордонники відділу «Гута».

ВІДЕО ДНЯ

Дане затримання стало «класичним», оскільки у даному випадку свою небайдужість проявили місцеві жителі, які помітили в прикордонні групу людей зовсім не схожих, ні зовнішністю, ні одягом на місцевих жителів і повідомили про це прикордонників. А вже саме затримання стало справою не складною: правильно визначені керівником завдання та раптовість дій дали змогу затримати двох невідомих осіб без документів на підступах до державного кордону. Як пояснили затримані, вони є громадянами Грузії і прямували до Словаччини «у пошуках кращого життя».

Наразі за даним фактом проводяться адміністративно-процесуальні та оперативно-перевірочні заходи щодо можливої причетності третіх осіб до незаконного переправлення осіб через державний кордон. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно