Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Академіки та професори УжНУ зустрічались під наглядом Ледиди (ФОТО)

Академіки та професори УжНУ зустрічались під наглядом Ледиди (ФОТО)

Академіки та професори УжНУ зустрічались під наглядом Ледиди (ФОТО)
У четвер, 17 травня, відбулася зустріч керівництва УжНУ зі співробітниками університету – академіками та професорами. Йшлося про шляхи розвитку університету, проблемні питання функціонування вишу....

У четвер, 17 травня, відбулася зустріч керівництва УжНУ зі співробітниками університету – академіками та професорами. Йшлося про шляхи розвитку університету, проблемні питання функціонування вишу. Участь у нараді взяв і голова облдержадміністрації Олександр Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

Кілька днів тому призначено нового виконуючого обов’язки ректора УжНУ - Віталія Ніколайчука. Сьогодні під його головуванням проведено нараду з представниками еліти університету – професорами, членами-кореспондентами НАН, академіками галузевих наук. Учасники зустрічі мали змогу висловити своє бачення подальшого розвитку найбільшого вишу Закарпаття та озвучити проблемні питання керівнику області.

Зокрема, найболючіше питання – матеріально-технічна база. Сьогодні негайного ремонту потребують університетські гуртожитки, у аварійному стані перебуває і головний корпус УжНУ, що розташований на БАМі. Не вирішені всі проблеми із бібліотекою університету: до нових приміщень досі не перевели майже 80% бібліотечного фонду.

Реклама

Загалом, у поважних учасників наради було чимало запитань та пропозицій як до керівника університету, так і до голови обласної адміністрації.

- Сьогодні ми маємо порозуміння з обласною владою. Тож тепер потрібно визначити першочергові завдання, котрі потребують вирішення. Уже з завтрашнього дня починаємо проводити зустрічі-наради із деканами факультетів. Нам потрібно якомога динамічніше розвивати як матеріальну базу, так і наукову діяльність, - зауважив в.о. ректора УжНУ Віталій Ніколайчук.

Реклама

- Усе, що залежить від обласної влади, – а це виділення грошей на розвиток університету – у цьому маєте цілковиту підтримку. В області діють програми фінансової підтримки УжНУ. Що стосується науки – тут все залежить від Вас, без перебільшення, інтелектуальної еліти області, - висловив думку Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно