Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • І адреналін, і видовище, і бограч: чемпіонат з мотокросу провели в Іршаві

І адреналін, і видовище, і бограч: чемпіонат з мотокросу провели в Іршаві

І адреналін, і видовище, і бограч: чемпіонат з мотокросу провели в Іршаві
Чемпіонат області з мотокросу зібрав на Лозянській горі в Іршаві понад 6 тисяч прихильників цього популярного виду спорту. На старт вийшло 60 мотоциклістів майже із усіх районів Закарпаття....

Чемпіонат області з мотокросу зібрав на Лозянській горі в Іршаві понад 6 тисяч прихильників цього популярного виду спорту. На старт вийшло 60 мотоциклістів майже із усіх районів Закарпаття. Організаторами змагань виступили голова райдержадміністрації Віктор Феєр, голова районної ради Станіслав Сухан, голова обласної федерації з мотокросу Віктор Стегура, відомий спортсмен мотоцикліст Іван Вірагі, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Данканич, депутати обласної ради Валерій Лунченко, Мирослав Білецький та депутат районної ради Владислав Романець.

ВІДЕО ДНЯ

Траса довжиною 1.7 км., облаштована на Лозянській горі, була ускладнена крутими зигзагами і двома трамплінами. Виборювали перемогу учасники у 7 заїздах. Кращих изначали у 7 категоріях машин - 50, 65, 85, 150 см.куб., а також “Оупен”, “Ветерани” та “Квадро”.

У класі до 50 см.куб. перемогу святкували Олександр Ястринський і Ласло Переш. У класі до 65 см.куб. не мали собі рівних Едуард Штефуца, Едуард Ерделі і Олександр Красніков. Вадим Гебеш, Олександр Стегура і Богдан Делаш вдало виступили у класі до 85 см.куб. У класі "150 РО" перемогу святкували Юрій Цьока, Валентин Кудрявцев і Володимир Кречко. Андрій Крічфалушій, Олександр Матей і Володимир Перец стали призерами у класі "500 РО". Із наших земляків відзначено лише кросмена Івана Вірага серед ветеранів до 50 років.

Реклама

Такого свята в Іршаві не було вже давно. Воно скликало не лише жителів району, а й області. Були тут і музика, і шашлики, і бограч, і пиво, і безалкогольні напої. Такі мотокроси, запевнили їх організатори, у майбутньому стануть традиційними.

Іршавська районна державна адміністрація

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно