Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про початок ямкового ремонту доріг у Мукачево, про подорожчання проїзду в електричках, про наступні вибори і їх фаворитів – у свіжому номері газети "Панорама"

Про початок ямкового ремонту доріг у Мукачево, про подорожчання проїзду в електричках, про наступні вибори і їх фаворитів – у свіжому номері газети "Панорама"

Про початок ямкового ремонту доріг у Мукачево, про подорожчання проїзду в електричках, про наступні вибори і їх фаворитів – у свіжому номері газети "Панорама"
В суботу 14 березня вийде з друку черговий, 9-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? Журналіст Андрій Слохіняк поцікавився у декількох водіїв...

В суботу 14 березня вийде з друку черговий, 9-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

Журналіст Андрій Слохіняк поцікавився у декількох водіїв мукачівських маршруток, що вони думають про ямковий ремонт доріг, який нещодавно розпочався в місті. З їх відповідями, а також з відповідною інформацією, яку з цього приводу надав головний інженер ММКП “РБУ” Євген Улинець, можна ознайомитися у матеріалі під назвою «Вічний» ремонт доріг».

Цими вихідними Закарпаття, як і вся Україна, відзначає 76-річницю великої історичної події — проголошення Незалежності Карпатської України. Свідків тих подій залишилось дуже мало. Однак є люди, які в ті часи були маленькими дітьми і зблизька зналися з Президентом держави в перлині Європи – Августином Волошиним. Одна з них – нині ужгородка Анастасія Халахан, яка в ті часи виховувалась в іменитій сім’ї Августина та Ірини Волошиних. Її зворушлива розповідь про «нянька» і «мамку» не залишить байдужим жодного читача.

Реклама

Восени цього року в Україні мають відбутися місцеві вибори. Коли саме і за якою системою – мажоритарною чи пропорційною – будемо обирати своїх представників до сільських, селищних, районних, міських та обласних рад, як готуються до наступних виборів різні політичні сили, представлені на Закарпатті, та хто з них має шанси перемогти, – про все це розказує і розмірковує Михайло Ведмідь у статті «Кого обиратимуть у Закарпатті?».

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про подорожчання продуктів, засудження викладача-хабарника з МДУ, трагічну смерть 2-річного хлопчика, затримання «Сєпара» з ЛНР, благодійну акцію волонтерів, податки від закарпатського музиканта та про інші останні новини з життя Мукачева, району та Закарпаття. Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно