Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 12 травня ужгородці пропагуватимуть велосипед, проїхавшись парадом

12 травня ужгородці пропагуватимуть велосипед, проїхавшись парадом

12 травня ужгородці пропагуватимуть велосипед, проїхавшись парадом
Ужгород вперше приєднається до третього Всеукраїнського вело-параду без кордонів, який відбудеться 12 травня. До участі у велопараді запрошуються ужгородські велосипедисти у святковому або...

Ужгород вперше приєднається до третього Всеукраїнського вело-параду без кордонів, який відбудеться 12 травня. До участі у велопараді запрошуються ужгородські велосипедисти у святковому або повсякденному одязі - лише не в спортивному. Мета Велопараду без кордонів - показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто. На велосипеді можна виглядати вишукано та елегантно.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчатам пропонують вдягати спідниці, сукні, шалики, капелюшки, туфлі на підборах. До свого двоколісного транспорту можна прикручувати на кермо кошики, ведмедиків та живі квіти. Поради для хлопців - будь-який не спортивний одяг, але краще, щоб це був одяг, у якому можна ходити на роботу чи у справах. Зустріч учасників на Театральній площі. Початок збору - 10.45. Маршрут велопараду: Театральна площа - Набережна Незалежності - заїзд на Транспортний міст - Проспект Свободи - Площа Соборності - вул. Швабська - площі Ш. Петефі - Пішохідний міст - Театральна площа. (маршрут може уточнюватися).

Після Велопараду можна піти на каву з тістечками та попросити адміністрацію закладів про встановлення велосипедних парковок, якщо такої там нема. Детальніше за телефоном: 097-9638981 (Лемак Тетяна).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно