Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Напівмарафон у Берегові поєднає спорт і вино 19 травня

Напівмарафон у Берегові поєднає спорт і вино 19 травня
19 травня, у рамках святкування дня міста Берегова, відбудеться IV традиційний напівмарафон та забіг на 10 км "Винним краєм Берегівщини". Закарпатський центр розвитку та консультацій "Едванс"...

19 травня, у рамках святкування дня міста Берегова, відбудеться IV традиційний напівмарафон та забіг на 10 км "Винним краєм Берегівщини". Закарпатський центр розвитку та консультацій "Едванс" запрошує спортсменів, бігунів-початківців, пішоходів і всіх бажаючих стати учасниками забігу.

ВІДЕО ДНЯ

Уже три роки поспіль Закарпатський центр розвитку та консультацій "Едванс" разом із Корпусом миру США в Україні проводить напівмарафон і забіг на 10 км Винним краєм Берегівщини. Основною метою напівмарафону та забігу "Винним краєм Берегівщини" є пропаганда здорового способу життя, залучення до активного заняття спортом дітей, молоді і дорослих, покращення стану зеленого сільського туризму, підвищення іміджу Берегівщини на міжнародному рівні. У рамках цього неординарного заходу відбудуться такі забіги: "Напівмарафон" – 21,95 км; "Напівмарафон" – командний забіг (21,95 км); "Берегівська десятка" – 10 км; "Берегівська трійка" – 3 км.

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: вул. Б. Хмельницького 29/1, м. Берегово, 90202, телефони: (03141)43285, 0957423337.

Реклама

Еріка Вашкеба-Рябікова, член оргкомітету

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно