Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У "Бавці" покажуть фестивальне короткометражне кіно

У "Бавці" покажуть фестивальне короткометражне кіно
8 травня в Ужгороді стартує серія всеукраїнських показів стрічок, які були представлені на Першому Київському Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів 20-22 квітня. В обласному центрі...

8 травня в Ужгороді стартує серія всеукраїнських показів стрічок, які були представлені на Першому Київському Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів 20-22 квітня. В обласному центрі Закарпаття будуть презентовані найкращі роботи режисерів з Аргентини, Франції, Словаччини, Бразилії, Великобританії, Швейцарії, України тощо. Ужгородці також побачать анімаційну стрічку угорського режисера Германа Арпада «Пробач», що виборола гран-прі фестивалю.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив директор першого Київського Міжнародного фестивалю короткометражного кіно Кирило Марікуца, для нього надзвичайно важливим було ознайомити місцевого глядача з найкращими доробками сучасних кіномитців. «Оргкомітет фестивалю вирішив не обмежуватися суто столичною аудиторією і дати змогу кіно манам з інших регіонів переглянути фестивальні роботи. Починається серія всеукраїнських показів з Ужгорода, а вже на найближчий час також заплановані перегляди у Львові, Харкові, Херсоні та в Києві» - повідомив він.

Примітно, що ужгородці двічі відзначилися на цьогорічному фестивалі, зокрема режисер Олег Варфоломеєв представив картину «Ілюзія щастя», а журналіст Олексій Уманський влаштував прем’єру проекту «Ні_моє кіно». Перегляд фестивальних стрічок відбудеться 8 травня, о 19:00 в театрі ляльок «Бавка».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно