Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Воловецькі депутати тріумфували на спартакіаді (ФОТО)

Воловецькі депутати тріумфували на спартакіаді (ФОТО)
II обласна Спартакіада серед депутатів різних рівнів краю зібрала у понад півтори рази більше люду, ніж торік. Та й сильним був склад учасників. А їх піднесений настрій, творча налаштованість на...

II обласна Спартакіада серед депутатів різних рівнів краю зібрала у понад півтори рази більше люду, ніж торік. Та й сильним був склад учасників. А їх піднесений настрій, творча налаштованість на успіх і гарна погода створили справді незабутнє спортивне свято.

ВІДЕО ДНЯ

5 травня в Ужгороді у спортивних змаганнях взяло участь 19 команд, сформованих із депутатів різних рівнів краю. Змагання відбулися з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи (чоловіки), шашки (жінки), більярд (руський - вільна піраміда) та ін.

Офіційне дійство розпочалось з шикування команд на парад під керівництвом Михайла Пантя та звуків маршу. Відкрив свято з привітаннями та побажаннями перемог голова оргкомітету ІІ обласної Спартакіади, голова облради Іван Балога. Честь підняти прапор Спартакіади під мелодію національного гімну була надана капітанам команд Перечинського, Хустського та Воловецького районів - переможцям минулорічної І Спартакіади.

Реклама

На спортивних майданчиках стадіону «Авангард», «Буревісник» і в спортзалах палацу дітей та юнацтва «ПАДІЮН» завирували спортивні пристрасті. Особливо багато уболівальників зібрали команди з міні-футболу. Дійство було яскравим і насиченим. Шанувальники насолоджувались кожною хвилиною гри. Гравці на своєму рівні хотіли показати красивий футбол і, звісно, зіграти на результат. Були цікаві комбінації, навіть атаки. У цілому всі матчі були досить видовищними.

Хвилюючий момент підбиття підсумків та їх оголошення став кульмінацією свята. За результатами загальнокомандного заліку з міні-футболу перше місце здобув Воловецький район, друге - Ужгородський, третє - Перечинський райони. З волейболу призові місця вибороли: перше - Перечинський район, друге - Воловецький, третє - Свалявський. Настільний теніс на першу сходинку вивів Рахівський район, на другу - Іршавський , на третю - Хустський. У грі з шахів перша позиція дісталась В.Березнянському району, друга - Іршавському, третя - Міжгірському. У шашках призові місця розподілились таким чином: перше - закріпив за собою Іршавский район, друге - Ужгородський, третє - Хустський. Більярд приніс перше місце Воловецькому району, друге - Свалявському, третє - Рахівському.

Реклама

Таким чином, у загальнокомандному заліку ІІ обласної Спартакіади призові місця розподілились так: перше - Воловецький район, друге - Перечинський, третє - Іршавський. Залишається лиш побажати депутатам достойно представити Закарпаття на основних Всеукраїнських змаганнях між збірними обласних центрів в Алушті.

Прес-служба Закарпатської облради

Воловецькі депутати тріумфували на спартакіаді (ФОТО) – 01
Реклама
Воловецькі депутати тріумфували на спартакіаді (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно