Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Екологічні правопорушення виявлятимуть з космосу

Екологічні правопорушення виявлятимуть з космосу
5 травня, Прем’єр-міністр України Микола Азаров провів селекторну нараду із головами обласних державних адміністрацій. Під час наради говорили про збереження довкілля, екологічні проблеми та...

5 травня, Прем’єр-міністр України Микола Азаров провів селекторну нараду із головами обласних державних адміністрацій. Під час наради говорили про збереження довкілля, екологічні проблеми та застосування сучасних технологій у сфері охорони природи.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у селекторній нараді взяв і керівник Закарпаття Олександр Ледида. Вирішуватися екологічні проблеми повинні на одному рівні із питаннями покращення соціально-економічного життя українців. На цьому наголосив прем’єр-міністр України Микола Азаров: "Ми повинні усунути випадки несанкціонованих вирубок лісу, слідкувати, щоб не утворювались незаконні сміттєзвалища. Зробити все, щоб вода і повітря на території країни були чистими".

Під час наради була презентована нова система моніторингу навколишнього природного середовища. За допомогою супутників та фотографій, зроблених із космосу, фахівці Мінприроди зможуть, не виїжджаючи в регіони, стежити за станом довкілля. Також система дозволить виявляти несанкціоновані сміттєзвалища та випадки розкрадання лісу. До слова, за недовгий період роботи системи, вже було виявлено близько 30-ти тисяч незаконних сміттєзвалищ на території України.

Реклама

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно