Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Насичений заходами День міста у Хусті триватиме п’ять днів

Насичений заходами День міста у Хусті триватиме п’ять днів
Хуст активно готується до Дня міста, який цьогоріч відзначатимуть концертами юних талантів та популярних зірок української естради, спортивними заходами, вшануванням переможців загальноміського...

Хуст активно готується до Дня міста, який цьогоріч відзначатимуть концертами юних талантів та популярних зірок української естради, спортивними заходами, вшануванням переможців загальноміського рейтингу популярності «Гордість міста-2012 », розвагами, молодіжною дискотекою та святковими фейерверками.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник міського голови Михайло Рівіс, на черговому засіданні оргкомітету доручив усім підрозділам, задіяним у підготовці до Дня міста, особливу увагу приділити як різноманіттю святкових програмних заходів, так і благоустрою. «У нас залишилось не так багато часу і, свій день, місто Хуст повинно зустріти на належному рівні, тому і підготовка до нього потребує серйозного підходу», - наголосив він.

Як повідомив начальник управління культури, молоді і спорту Хустського міськвиконкому Володимир Власюк, місто вже має попередню програму заходів святкування, що складається з кількох розділів. Розпочнуться святкування у вівторок, 15 травня. Тут буде відкрито виставку робіт митців міста над Тисою. У четвер, 17 травня у Хустському міському центрі науково технічної творчості учнівської молоді пройдуть інтелектуальні ігри «Що? Де? Коли?». 18 травня, у п`ятницю зранку офіційне відкриття Хустського краєзнавчого музею, 19 травня пройде під знаком спортивних заходів на міському стадіоні «Карпати».

Реклама

Найбільша низка святкових заходів запланована на 20 травня - саме у День міста. Заходи розпочнуться традиційним богослужінням у всіх церквах та храмах міста. А далі святкові заходи проходитимуть на центральній міській площі. Тут відбудуться дитячі спортивні змагання (забіг на роликах, перегони на велосипедах, показові виступи байкерів). На 13.00 заплановано відкриття пам`ятника Тарасу Шевченку. Вже по обіді, о 15.00, на Майдані Незалежності відбудеться конкурс на «Кращу зачіску», виступи танцювальних шкіл «Рондо» та «Еліт». Урочисте вітання міського голови Володимира Кащука з нагоди свята заплановано на 17.00, після чого вручення подарунків матерям, які носять почесне звання «Мати-героїня». Відтак урочисте оголошення переможців загальноміського Рейтингу популярності «Гордість міста-2012». Не обійдеться святкування і без концерту юних талантів Хустщини і популярних зірок української естради. Традиційно завершаться святкування молодіжною дискотекою та святковим фейерверком.

Хустська міська рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно