Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура не порушуватиме кримінальну справу щодо доведення до суїциду дівчини з Тячева

Прокуратура не порушуватиме кримінальну справу щодо доведення до суїциду дівчини з Тячева

Прокуратура не порушуватиме кримінальну справу щодо доведення до суїциду дівчини з Тячева
Нагадаємо, що 24 березня цього року в місті Тячів виявили тіло неповнолітньої Аліни Фіцай, яка вчинила самогубство. Правоохоронці з'ясовували можливість доведення дівчини до самогубства, втім ця...

Нагадаємо, що 24 березня цього року в місті Тячів виявили тіло неповнолітньої Аліни Фіцай, яка вчинила самогубство. Правоохоронці з'ясовували можливість доведення дівчини до самогубства, втім ця версія не підтвердилася. Під час проведення міліцією дослідчої перевірки опитано: директора Тячівської ЗОШ №1, завідувача директора по виховній роботі, психолога Тячівської ЗОШ, класного керівника, а також друзів і однокласників. Встановлено, що Аліна користувалася авторитетом серед учнів, вчилася в школі добре, конфліктів з однокласниками та викладачами не мала.

ВІДЕО ДНЯ

2 квітня слідчим СВ Тячівського РВУ МВС України в Закарпатській області винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи. 11 квітня вказане рішення прокуратурою Закарпатської області скасовано. І вже 19 квітня додатково опитано матір Аліни, яка повідомила, що під час похорону до неї підходили однокласники доньки (хто саме підходив - не запам’ятала) та повідомили їй, що бачили в інтернеті, у соціальній мережі «В контакті» сторінку під іменем «Фіцай Аліна», де було розміщене зображення з обличчям дівчинки та оголеним тілом іншої жінки.

Також встановлено, що доступу до інтернету в будинку дівчини не має. Пізніше зясувалося, що Аліна все ж таки заходила в мережу інтернет з будинку її двоюрідної сестри, втім не частіше, ніж раз на місяць. До того ж сама Аліна Фіцай користувалася соціальною мережею тільки в присутності її двоюрідної сестри бо не була досвідченим користувачем інтернету. 20 квітня проведено опитування 17 з 18 однокласників однак ніхто з них особисто не бачив інтернет-сторінки про яку говорить мати померлої.

Реклама

27 квітня проведено огляд карти пам’яті мобільного телефону, який належав покійній. Втім, нічого, що могло б мати відношення до справи не виявлено. За наслідками дослідчої перевірки 27 квітня слідчим СВ Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області в порушенні кримінальної справи по факту доведення до самогубства неповнолітньої Фіцай Аліни відмовлено на підставі ст. 6 ч. 1 п. 1 КПК України (за відсутності події злочину). На даний час прокуратурою Тячівського району вивчається законність прийнятого рішення.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно