Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

6 травня село Колочава запрошує на іменини

6 травня село Колочава запрошує на іменини
Уродженець Колочави — депутат Верховної Ради України Станіслав Аржевітін по-синівськи піклується про рідне село над Тереблею. Опікунський жест у черговий раз продемонстрував тим, що став "донором" аж...

Уродженець Колочави — депутат Верховної Ради України Станіслав Аржевітін по-синівськи піклується про рідне село над Тереблею. Опікунський жест у черговий раз продемонстрував тим, що став "донором" аж десяти книг, автори яких мають колочавське коріння (Іван Штаєр, Василь Малета, Михайло Хланта, Олена Росоха, Іван Шмулига, Іван Буркало, Іван Фриган та ін.).

ВІДЕО ДНЯ

Презентування проспонсорованих нардепом видання нових творів відбудеться вже найближчим часом, а саме — 6 травня за святкування Дня Колочави. Цими днями він спеціально навідався з Києва в опришківський край, щоб з своєю командою однодумців-ентузіастів деталізувати всі нюанси проведення сільського свята, яке Колочаві щоразу додає туристичного іміджу.

Цього разу одним з головних завдань свята буде показ досягнень місцевих талантів, яскравими і самобутніми якими рясно наділена ця гірська земля, пов’язана історією з іменем чеського письменника Івана Ольбрахта. Й тіні сумніву нема в тому, що село вміє на славу гуляти, звеселяючи його учасників.

Реклама

Василь Пилипчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно