Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Напередодні смертельного ДТП помічник Виноградівського прокурора побив міліціонера

Напередодні смертельного ДТП помічник Виноградівського прокурора побив міліціонера

Напередодні смертельного ДТП помічник Виноградівського прокурора побив міліціонера
У день, що передував жахливому ДТП, до якого спричинився помічник прокурора Виноградівського району Едуард Зузак, останній у Виноградові встиг жорстоко побити місцевого міліціонера, майора Андрія...

У день, що передував жахливому ДТП, до якого спричинився помічник прокурора Виноградівського району Едуард Зузак, останній у Виноградові встиг жорстоко побити місцевого міліціонера, майора Андрія Гомаду. Це в розмові з кореспондентом "Закарпаття онлайн" підтвердила мати постраждалого. Міліціонер нині перебуває у лікарні: у нього струс мозку, численні гематоми і зламаний зуб. На телефонні дзвінки не відповідає.

ВІДЕО ДНЯ

На прокурора-«безпредєльщика» 33-річний міліціонер «нарвався» в одному з закладів Виноградова, де той розважався в компанії друзів. За фактом прокурорського рукоприкладства постраждалий правоохоронець подав відповідну заяву в міліцію і наразі «здавати назад», схоже, не збирається – ні під тиском, ні під впливом «матеріальних заохочень» збоку свого кривдника.

За деякими даними, після «розборок» з міліціонером Е.Зузак продовжив пошук пригод в розважальному закладі в селі Онок, після чого над ранок сів за кермо власного Peugeot 407 і, закономірно, став учасником ДТП, в якій загинуло двоє людей.

Реклама

У середу ввечері Е.Зузак, за неофіційною інформацією, намагався виїхати «на лікування» в Угорщину – спеціально для цього у Виноградів прибув угорський медичний автомобіль. Однак на заваді стала прокуратура – у зв’язку з численними «подвигами» прокурорського працівника і значним суспільним резонансом справою зацікавилася Генеральна прокуратура України, слідчі якої працювали у Виноградові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно