Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Закарпаттяобленерго" збідніло на 25 тис. грн

"Закарпаттяобленерго" збідніло на 25 тис. грн
Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ПАТ «Закарпаттяобленерго» на 25 тис. грн за зловживання монопольним становищем. Як було встановлено, товариство...

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ПАТ «Закарпаттяобленерго» на 25 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

ВІДЕО ДНЯ

Як було встановлено, товариство безпідставно відмовило в погодженні коригування договірних величин споживання електричної енергії по одному з об’єктів ТОВ «Ужгородський птахокомплекс №1» та стягло плату за перевищення договірної величини споживання електроенергії. Відповідач визнав порушення та зобов’язався сплатити штраф до державного бюджету.

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету припинило дії з ознаками зловживання монопольним становищем з боку ПАТ «Закарпаттяобленерго». Як показало розслідування, товариство неправомірно встановило занижені ліміти споживання електроенергії на об’єктах Закарпатської дирекції ПАТ «ВТБ Банк».

Реклама

Також Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ДЗ «Берегівська районна СЕС» на 5 тис. грн за зловживання монопольним становищем. Заклад стягував плату за послуги з проведення досліджень питної води з колодязів та каптажів джерел за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками, які не передбачені Державними санітарними нормами та правилами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно