Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині можуть реорганізувати міськрайвідділ міліції

На Мукачівщині можуть реорганізувати міськрайвідділ міліції

На Мукачівщині можуть реорганізувати міськрайвідділ міліції
У Мукачівському міському відділі міліції особистий прийом громадян провів учора представник МВС України Денис Левченко. 18 мешканців м.Мукачева та району звернулись до киянина з різними...

У Мукачівському міському відділі міліції особистий прийом громадян провів учора представник МВС України Денис Левченко. 18 мешканців м.Мукачева та району звернулись до киянина з різними питаннями.

ВІДЕО ДНЯ

Головний оперуповноважений Департаменту карного розшуку МВС України підполковник міліції Денис Левченко протягом трьох годин спілкувався з громадянами, які прийшли на прийом. Кожному надав правову консультацію, вислухав та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, у яких люди опинилися внаслідок різних обставин, - інформує речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Одним із звернень було питання реорганізації підрозділу міліції, а саме Мукачівського міськвідділу (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району). В черговий раз це питання порушували голова Мукачівської районної держадміністрації і голова районної ради Василь Кубарич та Іван Михайло. Посадовці аргументовано доводили, що після так званого об`єднання міського та районного відділів міліції зменшилась кількість дільничних на місцях, адже у районі проживає близько 102 тисяч громадян, а це 88 населених пунктів та більше 40 сільських рад.

Реклама

З питанням удосконалення співпраці міліції з міською владою та громадою міста звернувся міський голова м.Мукачева Золтан Лендєл.

Під час зустрічі з представником МВС люди зверталися і з пропозиціями щодо збільшення штатної чисельності працівників міліції, насамперед дільничних. Про часткове фінансування громадських помічників дільничного піднімав питання Іван Желізняк – голова формування при Кольчинській сільській раді.

Реклама

Також надійшло чимало скарг з приводу необ’єктивності розслідування за кримінальними провадженнями, в тому числі одна колективна заява про крадіжки з помешкань громадян.

Відмітимо, що крім скарг, були громадяни, бажаючі поспілкуватися, знайти справедливість та подякувати правоохоронцю з МВС за можливість особистої зустрічі. Відтак на адресу мукачівських правоохоронців надійшло три офіційні подяки за оперативне розкриття злочинів та активну співпрацю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно