Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стоматолога залишать: депутат заступився за селян

Стоматолога залишать: депутат заступився за селян
Кожен з нас знає, які муки доводиться терпіти, коли дошкуляє нестерпний зубний біль. І в таких випадках людина негайно поспішає до найближчого стоматолога. У стоматологічному кабінеті амбулаторії...

Кожен з нас знає, які муки доводиться терпіти, коли дошкуляє нестерпний зубний біль. І в таких випадках людина негайно поспішає до найближчого стоматолога. У стоматологічному кабінеті амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Нижній Студений Міжгірського району обслуговуються жителі 6 навколишніх сіл. Дістатися у разі необхідності до інших медичних закладів, де знаходиться лікар-стоматолог, вкрай складно. Адже до районного центру курсує тільки один рейсовий автобус рано-вранці, а відстань до центральної дороги складає більш ніж 10 км.

ВІДЕО ДНЯ

Тому мешканці територіальної громади Нижньостуденівської сільської ради були стривожені розмовами про скорочення ставки стоматолога в їхній амбулаторії у зв’язку з оптимізацією медичних установ. З своїми тривогами вони звернулися до депутата обласної ради Михайла Кічковського. У зверненні, підписаному 1266 громадянами сіл Нижній Студений, Верхній Студений, Рекіти, Ізки, Пилипець, Подобовець, виборці просять не допустити цього.

Депутат тут же втрутився в цю проблему, звернувшись до керівництва району та області. І треба віддати належне, влада з розумінням поставилася до вирішення питання. Як зазначається у надісланому депутату цими днями повідомленні, заходами з проведення оптимізації закладів охорони здоров’я району скорочення штатної одиниці стоматологічного кабінету Нижньостуденівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини не передбачено. Отже, порушене у зверненні питання вирішене на користь громадян зазначених сіл.

Реклама

Прес-служба обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно