Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівським платникам податків стало легше

Тячівським платникам податків стало легше
У Тячеві вчора відкрито сервісний центр з обслуговування платників податків, який став третім у Закарпатській області. Таким чином податкова служба піднімає на якісно вищий рівень обслуговування...

У Тячеві вчора відкрито сервісний центр з обслуговування платників податків, який став третім у Закарпатській області. Таким чином податкова служба піднімає на якісно вищий рівень обслуговування платників.

ВІДЕО ДНЯ

«Сервісні центри вже працюють у Берегові та Іршаві, - зазначив під час урочистого відкриття центру голова Державної податкової служби у Закарпатській області Василь Іванчо. - Сьогодні ми відкрили сервісний центр у Тячівському районі, який за кількістю населення є найбільшим не лише на Закарпатті, а й в цілому в Україні серед сільських районів. Послугами центру зможуть користуватися майже 9 тисяч платників податків (1,2 тис. юридичних осіб та майже 7,7 тис. підприємців - фізичних осіб) Тячева і Тячівщини».

Одним з гостей презентації став Тячівський міський голова Іван Ковач, який відзначив, що відкриття центру є позитивом як для платників, так і податківців. Робота такого центру створить зручні умови для підприємців Тячівщини.

Реклама

Презентував сервісний центр начальник ДПІ у Тячівському районі Ілля Матьола. За його словами, центр забезпечуватиме всі умови з надання звітності, оперативного одержання консультацій із застосування податкового законодавства, інформаційні стенди допоможуть платникам оформити заяви для отримання дозвільних документів. "Тут, в одному місці, зосереджені всі послуги, які податкова служба надає платникам податків - як суб’єктам підприємницької діяльності, так і громадянам. Це і реєстрація, проведення звірки платежів, видача свідоцтв, прийом звернень громадян, видача довідок тощо. Уже наступного тижня сервісний центр буде відкрито у Мукачеві, а до липня – в усіх податкових інспекціях Закарпаття" - повідомив він.

ДПС у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно