Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Євросоюзу намагаються увійти чеченці

До Євросоюзу намагаються увійти чеченці
Минулої доби «класичне» затримання незаконних мігрантів здійснили прикордонники відділу «Новоселиця». «Класика» полягала в тому, що у даному випадку свою небайдужість проявили місцеві жителі, які...

Минулої доби «класичне» затримання незаконних мігрантів здійснили прикордонники відділу «Новоселиця».

ВІДЕО ДНЯ

«Класика» полягала в тому, що у даному випадку свою небайдужість проявили місцеві жителі, які помітили в прикордонні групу людей зовсім не схожих, ні зовнішністю, ні одягом на місцевих жителів чи «земляків» і повідомили про це прикордонний підрозділ. А вже саме затримання стало справою не складною: правильно визначені керівником завдання та раптовість дій дали змогу затримати трьох невідомих осіб без документів. Як пояснили затримані, вони є громадянами РФ чеченської національності, а прямували до Словаччини «у пошуках кращого життя». Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Слід також додати, що, в переважній більшості, жителі прикордонних населених пунктів правильно розуміють проблематику незаконної міграції і ті негативні наслідки, які вона може створити, а тому на сьогодні в кожному населеному пункті, де дислокуються підрозділи прикордонної служби, створені і діють громадські формування з охорони державного кордону і громадського порядку, клуби юних друзів прикордонників.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно