Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська єпархія організовує благодійну виставку

Мукачівська єпархія організовує благодійну виставку
З 17 квітня по 19 квітня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту буде проводитися пасхальна, благодійна виставка-ярмарок у підтримку Медико-соціально-реабілітаційного центру «Дорога...

З 17 квітня по 19 квітня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту буде проводитися пасхальна, благодійна виставка-ярмарок у підтримку Медико-соціально-реабілітаційного центру «Дорога життя» під назвою «З вірою по дорозі життя».

ВІДЕО ДНЯ

Пасхальна благодійна виставка-ярмарок «З вірою по дорозі життя» у підтримку МСРЦ «Дорога життя» проводитиметься Мукачівською Православною єпархією за підтримки Медико-соціально-реабілітаційного центру «Дорога життя», Закарпатського музею народної архітектури та побуту та професійної спілки художників Закарпаття.

Метою благодійної акції «З вірою по дорозі життя» є перш за все духовна підтримка та матеріальна допомога дітям-інвалідам, які в цей нелегкий час найбільше потребують нашої уваги. Це люди, які є одними із нас, проте в силу різних життєвих обставин – це люди з особливими потребами.

Реклама

Програма благодійного вечора складатиметься з офіційного відкриття, виставки ікон, писанок, вишиванок, картин на пасхальну тематику, благодійної ярмарки та святкового пасхального концерту.

Дійство розпочнеться з молитви, після якої запланована екскурсія у виставковій залі де будуть розташовані роботи виставки та благодійної ярмарки. На останніх будуть представлені різновекторні творчі роботи відомих художників Закарпаття, місцевих іконописців, творчої молоді та звичайно дітей з МСРЦ «Дороги життя». Також на дійстві експонуватимуться роботи діток різних недільних шкіл Мукачівської єпархії.

Реклама

В рамках роботи благодійної виставки та ярмарку всі учасники та присутні гості матимуть можливість стати учасниками пасхального концерту, що готують вихованці недільних шкіл єпархії та дітки з МСРЦ «Дорога життя».

Програма благодійної виставки-ярмарку «З вірою по дорозі життя»

16.00 – Відкриття благодійної виставки-ярмарку «З вірою по дорозі життя» (виставкова галерея Закарпатського музею народної архітектури та побуту).

Реклама

* Молитва.

* Звернення до гостей і присутніх Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та директора МСРЦ «Дорога життя» О.П. Кириленко.

16.30. – невеликий пасхальний концерт у виконанні дітей недільної школи при Свято-Успенському храмі (с. Дубриничі, Перечинського району) та діток з МСРЦ «Дорога життя».

17.00. – початок благодійної виставки та ярмарку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно