Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обласна влада уловила фішку: "Майбутнє лісу - у твоїх руках"

Обласна влада уловила фішку: "Майбутнє лісу - у твоїх руках"
У вівторок, 10 квітня, в Ужгородському районі саджанці хвойних дерев садили керівник краю Олександр Ледида, його заступник Володимир Приходько, головний лісівник області Ігор Фізик, голова...

У вівторок, 10 квітня, в Ужгородському районі саджанці хвойних дерев садили керівник краю Олександр Ледида, його заступник Володимир Приходько, головний лісівник області Ігор Фізик, голова Ужгородської райдержадміністрації Руслан Чорнак, єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік, представники угорського та словацького консульств, лісівники, учні Кам’яницького шкільного лісництва.

ВІДЕО ДНЯ

2 000 саджанців ялиці білої, вирощеної у лісовому розсаднику Кам’яницького лісництва, сьогодні було висаджено в урочищі «Сирий потік». Це хвойне дерево обрали не випадково. Адже більшість закарпатців під час новорічних свят обирають не смереку, а саме ялицю білу, розповів головний лісівник краю Ігор Фізик.

Акція традиційна – в Закарпатті триває вже 6 років. До 21 квітня (Дня Довкілля) в ужгородському лісгоспі буде висаджено понад 300 тисяч дерев.

Реклама

– Головна мета – показати приклад краянам. Щорічно у подібних акціях беруть участь школярі, медики, освітяни, чиновники. Ми всі патріоти нашого краю, тому повинні берегти його красу, - розповів очільник області Олександр Ледида.

Опісля учасники акції перейшли до урочистої частини. За вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства області почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено ветерана лісової галузі Леоніда Гріщенка. Також відзнаку Закарпатської облради та обласної адміністрації - нагрудний знак «За розвиток регіону» отримав ветеран лісової галузі Іван Нікулинець.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно