Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівські депутатські синочки коли нап’ються, б’ють міліціонерів?

Тячівські депутатські синочки коли нап’ються, б’ють міліціонерів?

Тячівські депутатські синочки коли нап’ються, б’ють міліціонерів?
Нещодавно сайт Закарпатської прокуратури оприлюднив інформацію про нетверезого водія, що вирішив пограти у перегони з працівником ДАІ. Проте наші джерела запевняють, що тієї ночі не на жарт...

Нещодавно сайт Закарпатської прокуратури оприлюднив інформацію про нетверезого водія, що вирішив пограти у перегони з працівником ДАІ. Проте наші джерела запевняють, що тієї ночі не на жарт розгулялися сини місцевих депутатів, які зухвало побили працівника ДАІ.

ВІДЕО ДНЯ

Прокуратурою встановлено, що «водій відмовився пред’являти документи, вийшов з автомобіля, образив працівника міліції, відштовхнув його, зірвав погон, а далі сів в автомобіль і знову почав перегони». Увесь текст у викладі прокуратури читайте тут.

Іншу історію розповіли очевидці подій. Ця інформація є неофіційною, її важко перевірити, проте люди готові відповідати за свої слова. Наші джерела розповідають про такий хід подій:

Реклама

«29 березня, погулявши в одному з тячівських кабаків, серед білого дня гурт молодиків у нетверезому стані запхався до легковика, яким керував син районного начальника управління освіти, депутата райради від ПР – Ростислав. У його компанії були: син голови міського осередку цієї ж партії Орест та син голови фракції даної партії у райраді Іван.

Видно, хлопці так «нагостилися» спиртним, що блювати почали прямо з машини. Їхню неадекватну поведінку помітив працівник ГПС міліції, який вирішив прослідкувати за даними громадянами, враховуючи їхній «веселий» стан за кермом, що могло призвести до ДТП.

Реклама

Правоохоронець наздогнав «мажорів», попросив у них документи. На що все почалося, як в останніх телепередачах про дітей високопосадовців. Міліціонер для початку отримав від молодиків порції паплюження і хамства власної особи, смачно припасоване багатоповерховими матюками. У чомусь стало винне й авто міліціонера, котре було і копане, і штовхане, і бите. Але найбільше дісталось самому правоохоронцю – його побили при виконанні службових обов’язків.

Кажуть, за цим випадком порушено кримінальну справу, але чиняться спроби тиску на правоохоронні органи», - розповідають джерела, які заявляють, що були очевидцями події.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно