Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мер Берегова втримався у своєму кріслі: депутати заступились за Гайдоша

Мер Берегова втримався у своєму кріслі: депутати заступились за Гайдоша

Мер Берегова втримався у своєму кріслі: депутати заступились за Гайдоша
Депутати Берегівської міської ради не підтримали проект рішення "Про висунення недовіри Берегівському міському голові та дострокове припинення повноважень берегівського міського...

Депутати Берегівської міської ради не підтримали проект рішення "Про висунення недовіри Берегівському міському голові та дострокове припинення повноважень берегівського міського голови".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, це питання сьогодні, 23 березня, було винесено на розгляд сесії за ініціативи депутата Берегівської міської ради Едуарда Пуканича.

З присутніх у сесійній залі 34 депутатів 30 проголосувало проти, троє утрималося, "за" проголосував лише ініціатор і автор проекту рішення. За його словами, депутати не підтримали це рішення тому, що воно було поставлене на відкрите голосування.

Реклама

"Питання про припинення повноважень міського голови має розглядатися виключно на закритих пленарних засіданнях. Під час сесії було винесено на голосування лише питання про висловлення недовіри міському голові, а безпосередньо по питанню припинення повноважень вони не проголосували, хоча це був один проект-рішення", - зазначив Едуард Пуканич.

Міський голова Берегова Іштван Гайдош зазначив, що не розуміє дій Едуарда Пуканича. "Це молодий депутат. Він потрапив до міськради за списком "Фронту Змін". Ішов по мажоритарному округу і набрав лише 10 голосів. Щодо голосування, то воно було проведено за усіма законами. Ми обговорили цей проект рішення ще в середу і усі депутати з ним ознайомлені. Я спеціально виніс це рішення на обговорення і практично кожна фракція мала можливість виступити перед голосуванням".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно