Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородця Едуарда Чікоша засудили на 25 років позбавлення волі в Єгипті (ВІДЕО)

Ужгородця Едуарда Чікоша засудили на 25 років позбавлення волі в Єгипті (ВІДЕО)

Ужгородця Едуарда Чікоша засудили на 25 років позбавлення волі в Єгипті (ВІДЕО)
Єгипетська преса уже охрестила Едварда Чікоша, уродженця Ужгорода, ворогом держави. Сьогодні відбулося судове засідання у справі про контрабанду зброї в Єгипет. У цьому тамтешня влада звинувачує...

Єгипетська преса уже охрестила Едварда Чікоша, уродженця Ужгорода, ворогом держави.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні відбулося судове засідання у справі про контрабанду зброї в Єгипет. У цьому тамтешня влада звинувачує екс-закарпатця Едуарда Чікоша. Він був керівником представництва туристичної компанії. У багажі одного з клієнтів, ізраїльтянина, знайшли автомат Калашникова. У Єгипті в цьому завбачили сприяння тероризму і масовим заворушенням. Між двома сусідніми державами - Єгиптом та Ізраїлем - складні відносини. У співучасті перевезення зброї звинуватили й українця.

Адвокати Чікоша були впевнені в виправдувальному вироку, але суд вирішив: винні обоє, повідомляє телеканал "Інтер". Журналісти телеканалу планували підготувати про це репортаж, але виникли непередбачені труднощі. Єгипетська влада конфіскувала відеокамеру у знімальної групи. Що відбувалося в залі суду, телефоном передає Роман Бочкала.

Реклама

Роман Бочкала, кореспондент:

- Коли суддя оголосив вирок, все, присутні в залі, були просто шоковані. 25 років в'язниці - це дуже суворе покарання навіть за єгипетськими мірками. Гірше тут тільки смертна кара.

Реклама

Едвард Чікош називає це рішення "політично мотивованим". І вважає себе жертвою складних відносин між Єгиптом і Ізраїлем. Завтра адвокати українця отримають на руки вирок, і тоді стане відомо, чи підлягає він оскарженню. Справа в тому, що в Єгипті не всі справи можна оскаржити. У свою чергу, посольство України має намір звернутися в Генеральну прокуратуру і Верховну раду збройних сил Єгипту, з проханням втрутитися в ситуацію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно