Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатський лейтенант СБУ перешкоджав діям міліції, перебуваючи під "дозою"

Закарпатський лейтенант СБУ перешкоджав діям міліції, перебуваючи під "дозою"

Закарпатський лейтенант СБУ перешкоджав діям міліції, перебуваючи під "дозою"
Не зовсім звичайне затримання провели співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Закарпатського обласного управління міліції в селі Дубрівка Ужгородського району. У ході...

Не зовсім звичайне затримання провели співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Закарпатського обласного управління міліції в селі Дубрівка Ужгородського району.

ВІДЕО ДНЯ

У ході спланованої операції міліціонери заблокували на автозаправці автомобіль з кількома молодими людьми в салоні і провели огляд машини. Його результатом стало вилучення двох травматичних пістолетів, дерев'яної біти і одноразового шприца з двома грамами психотропної речовини метамфетаміну.

Один із молодих людей, які знаходилися в автомобілі, намагався перешкодити діям міліції і навіть, пред'явивши посвідчення старшого лейтенанта УСБУ в Закарпатській області, погрожував оперативникам звільненням. Міліціонери доставили співробітника спецслужби в наркодиспансер, де експерти встановили, що він знаходиться в стані наркотичного сп'яніння. Вдалося дізнатися, що офіцер працює оперуповноваженим у відділі «К» Управління СБУ в Закарпатській області.

Реклама

Міліцією порушено кримінальну справу за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу (незаконне виготовлення, придбання, зберігання або збут наркотичних речовин), а матеріали по офіцеру СБУ виділені і направлені військовому прокуророві Ужгородського гарнізону.

Як повідомили в прокуратурі Ужгородського гарнізону, отримані матеріали знаходяться на вивченні, проте вже тепер можна сказати, що в СБУ буде направлено подання про звільнення офіцера.

Реклама

Відзначимо, до речі, що всього кілька місяців тому, в кінці листопада минулого року, УСБУ в Закарпатській області в присутності журналістів проводило показову акцію зі спалення 700 000 доз наркотиків вартістю понад мільйон доларів, які проходили в якості речових доказів у кримінальних справах ...

Ярослав Галас

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно