Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Народного депутата Кеменяша переобрали головою обласної організації ВО "Батьківщина" (ФОТО)

Народного депутата Кеменяша переобрали головою обласної організації ВО "Батьківщина" (ФОТО)

Народного депутата Кеменяша переобрали головою обласної організації ВО "Батьківщина" (ФОТО)
У неділю, 26 лютого, в Сваляві відбулася конференція Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», у якій взяли участь 36 делегатів. Присутні заслухали звіт голови Олександра Кеменяша,...

У неділю, 26 лютого, в Сваляві відбулася конференція Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», у якій взяли участь 36 делегатів. Присутні заслухали звіт голови Олександра Кеменяша, обговорили політичну ситуацію в країні та на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло нагадав присутнім, що саме в ці дні минає 2 роки президентства Віктора Януковича, однак ніякого покращення життя не настало, а зовсім навпаки – всі відчули різке погіршення. Україна за ці 2 роки скотилася на нижні щаблі в рейтингах свободи слова, соціального захисту громадян та економічного розвитку.

У країні повним ходом йдуть політичні переслідування та репресії опозиції. На жаль, головна опонентка Віктора Януковича – лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко теж опинилася за ґратами. Попри це, делегати висловили сподівання, що саме Юлія Володимирівна очолить список «Батьківщини» на парламентських виборах.

Реклама

На конференції переобрали головою організації Олександра Кеменяша, обрали новий склад бюро в кількості 11 осіб а також 2 делегатів на Всеукраїнський з‘їзд партії, - повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина».

Фото Василя Мейсароша

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно