Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти УжНУ вимагають відставки Табачника

Студенти УжНУ вимагають відставки Табачника
28 лютого студенти Ужгородського національного університету протестуватимуть проти безпрецедентного об'єднання закарпатських вишів, відстоюватимуть свої права на освіту без фальсифікацій та...

28 лютого студенти Ужгородського національного університету протестуватимуть проти безпрецедентного об'єднання закарпатських вишів, відстоюватимуть свої права на освіту без фальсифікацій та вимагатимуть відставки міністра Табачника і його першого заступника Євгена Суліми.

ВІДЕО ДНЯ

Завтра о 15.00 на економічному факультеті відбудеться засідання трудового колективу, на якому чекатимуть офіційної підтримки з боку Олександра Ледиди, голови Закарпатської ОДА та Івана Балоги, голови Закарпатської обласної ради. Керівництво університету хоче почути їхню думку щодо об'єднання обласних вишів.

Протестні настрої серед студентів поширюються ще з минулого тижня, після того, як міністерська перевірка оголосила результати свого перебування в УжНУ. Керівництво університету відкрито називає висновки сфальсифікованими і вважає, що в УжНУ сталося безпрецедентно грубе порушення прав з боку Міністерства.

Реклама

Мітинг на підтримку УжНУ стартує завтра о 14.00 біля головного корпусу. Після цього студенти вирушать до стін економічного факультету, а звідти — на площу Народну.

Початок мітингу о 14.30.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно