Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатське озеро Синевир та замок Шенборна - у десятці найромантичніших місць України

Закарпатське озеро Синевир та замок Шенборна - у десятці найромантичніших місць України

Закарпатське озеро Синевир та замок Шенборна - у десятці найромантичніших місць України
На екаунтах Inspired у Вконтакте та Facebook проводилося опитування під назвою “Найромантичніші місця України“. Сайт вирішив з’ясувати, де саме в нашій країні можна знайти такі куточки, вулиці, та...

На екаунтах Inspired у Вконтакте та Facebook проводилося опитування під назвою “Найромантичніші місця України“. Сайт вирішив з’ясувати, де саме в нашій країні можна знайти такі куточки, вулиці, та місця, які ще не втратили своєї романтики. До десятки найкращих увійшли й два закарпатські місця – одне з них Синевирське озеро.

ВІДЕО ДНЯ

Звісно, опитування не є репрезентативним. Проте воно відібрало справді ті місця України, де закохані можуть знайти своє натхнення.

10. Пейзажна алея у Києві

Реклама

Пейзажну алею називають одним з найдобріших місць у столиці, і це дійсно так: напевно жодна людина не проходила тут без бодай найменшої посмішки чи захоплення на обличчі. Алея була прокладена у 1980-і на місці стародавнього Верхнього Києва архітектором Аврамом Мілецьким. У 2009 році алея отримала друге життя завдяки різнобарвним скульптурам тварин та дітей.

9. Набережна Ялти

Реклама

У моменти, коли міський пляж не нагадує колонію тюленів, то що може бути приємніше за теплий пісок та лагідне море? Набережна Ялти, як і решта південного берегу Крима – чудове місце для прогулянок, як вдень, так і ввечері. Головне – не гуляти по ній під час зимового шторму.

8. Львівські двори

У затишних львівських двориках можна сховатися будь-коли – взимку, у якій-небудь кав”ярні, або в теплу пору року – на найближчій лавочці. Розчинитися в натовпі, або ж навпаки – сховатися від світу і побути лише вдвох.

Реклама

7. Замок у Кам’янці-Подільському

Арена зйомок для історичних фільмів, Кам’янець-Подільський разом зі своєю фортецею є чудовим варіантом для романтичного вікенду.

6. Замок графа Шенборна (Карпати)

Колишній мисливський замок графа Шенборна, а тепер один з підрозділів санаторію Карпати, розташований в горах та має біля себе впорядкований парк і штучне озеро.

Закарпатське озеро Синевир та замок Шенборна - у десятці найромантичніших місць України – 01

5. Андріївський узвіз

Вулиця митців та письменників, Андріївський узвіз завжди був хорошим місцем для піших прогулянок з верхнього Києва до Подолу.

Реклама

4. Парк Софіївка

Софіївку, яка стала живим пам’ятником вічної любові, щороку відвідують понад 500 тисяч туристів. Парк було розбито на майже безлісій території, проте тепер він вкритий кількома тисячами екзотичних дерев та рослин, які радують око відвідувачів.

3. Озеро Синевир

Мальовничий куточок Українських Карпат, озеро що розташоване на висоті майже тисячі метрів, має цікаву легенду щодо походження його назви. Згідно з легендою, озеро утворилося від потоку сліз графської доньки Синь на місці, де її коханого, простого верховинського пастуха Вира, за наказом графа було вбито кам’яною брилою за його простацьке походження.

Закарпатське озеро Синевир та замок Шенборна - у десятці найромантичніших місць України – 02

2. Площа Ринок у Львові

Серце Львова, яке лежить на перехресті його шляхів, увібрало в себе всю суть цього міста – затишні кафе, старовинні кам’яниці та сучасні магазини.

Реклама

1. Будь-де

Перше місце вирішили залишити порожнім – адже не існує універсального романтичного місця, не лише в Україні, а й в усьому світі. Для кожної людини таке місце може бути будь-де – на обшарпаній вулиці провінційного містечка, на лавочці в улюбленому парку, чи на крутій скелі на березі Чорного моря. Лише Ваша власна історія може визначити це місце.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно