Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спеціальний автомобіль з Дрогобича рятує закарпатців

Спеціальний автомобіль з Дрогобича рятує закарпатців
Зимова негода продовжує створювати проблеми із рухом по автотрасах Закарпаття. Закарпатські підрозділи МНС (20 одиниць важкої техніки та 63 людини особового складу) минулої доби працювали на...

Зимова негода продовжує створювати проблеми із рухом по автотрасах Закарпаття. Закарпатські підрозділи МНС (20 одиниць важкої техніки та 63 людини особового складу) минулої доби працювали на Латірському та Абранському перевалах та на об'їзній дорозі Ужгорода, де довелося буксирувати 113 машин, які через снігові завали не могли рухатися самі.

ВІДЕО ДНЯ

Також одним з найбільш проблемних відтинків траси Київ-Чоп був шлях від Ужгорода до Мукачева: від 13 до 20 години рух по трасі був значно ускладнений, автомобілі також доводилося буксирувати.

Щодо населення високогірних районів, то через снігові замети сьогодні відрізаними від життя залишаються мешканці Воловеччини, а саме – сіл Буковець, Розтока та Петросовиця, це майже 3 тисячі людей. Навіть важка техніка, яка є у розпорядженні рятувальників, не може дістатися до цієї місцевості, тому сьогодні туди направили спеціальний автомобіль з Дрогобича, аби доставити людям харчові продукти, медикаменти та усе необхідне.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно