Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська ДАІ оголосила заборону на дорожні аварії на період свят

Закарпатська ДАІ оголосила заборону на дорожні аварії на період свят

Закарпатська ДАІ оголосила заборону на дорожні аварії на період свят
Вже який рік поспіль Державтоінспекція Закарпаття оголошує святковий мораторій на дорожні аварії. І цього року безпосередньо просимо усіх учасників дорожнього руху не бути байдужими до...

Вже який рік поспіль Державтоінспекція Закарпаття оголошує святковий мораторій на дорожні аварії. І цього року безпосередньо просимо усіх учасників дорожнього руху не бути байдужими до найдорогоціннішого та долучитися до святкової акції.

ВІДЕО ДНЯ

Життя дається один раз! Досить загиблих та поранених на наших дорогах! З початку року в Закарпатській області у дорожньо-транспортних пригодах загинуло 95 чоловік, отримали травми – 703. Вдумайтеся в ці цифри! Скільком сім’ям не до святкування.

Бережіть себе та своїх близьких, дотримуйтесь правил дорожнього руху і будьте законослухняні на дорогах. Обов’язково використовуйте у поїздках ремені безпеки та дитячі автомобільні крісла для маленьких пасажирів. Не керуйте автом у стані алкогольного сп’яніння. Не вбивайте на дорогах своїх дітей – вони так чекають цього Нового року!

Реклама

Давайте не зіпсуємо собі найкраще свято – Новий Рік!

УДАІ УМВС України в Закарпатській областіДовідка. Мораторій (від латів.(латинський) moratorius — що уповільнює, відстрочує), відстрочення виконання зобов'язань, що встановлюється урядом на певний термін або до закінчення яких-небудь надзвичайних подій (наприклад, війни, стихійних лих). Поширюється на всі зобов'язання (загальний М.) або лише на деяких їх види, або на окремі категорії боржників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно