Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яфинний вандалізм на Закарпатті (ФОТО)

Яфинний вандалізм на Закарпатті (ФОТО)
На Закарпатті черговий пам’ятник став жертвою вандалів. Цього разу одна за одною постраждали ягідки унікального монументу - пам’ятника чорниці у селі Гукливе Воловецького району. Тут вже двічі...

На Закарпатті черговий пам’ятник став жертвою вандалів. Цього разу одна за одною постраждали ягідки унікального монументу - пам’ятника чорниці у селі Гукливе Воловецького району. Тут вже двічі проводили фестиваль, присвячений лікувальній ягоді, яка водночас є добрим підзаробітком мешканцям села. Під час першого свята відкрили сам пам’ятник, у ході другого - додали другу бронзову ягідку. За задумом авторів, щороку на постаменті з’являлася б нова яфина чи листочок.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив відомий закарпатський блогер і журналіст Олександр Богданов на своєму сайті tour.uzhgorod.ua. За інформацією О. Богданова, пам'ятник пошкодила п'яна сільська молодь, яка поверталася з пізньої дискотеки у Воловці. Є навіть порушена кримінальна справа.

Пам’ятник розташований біля однієї з найцікавіших туристичних родзинок району – єдиної в СНД мілітарі-садиби «Грін Гоф».

Реклама

Раніше від жорстокості вандалів страждали пам’ятники Шандору Петефі в Ужгороді (відламали шпагу), виноробу у Виноградові (відламали важіль пресу), ужгородська скульптура Кафедрального собору (відламали вежу), казковий будиночок Ужгородського Миколайчика (вибили вікна і закидали сміттям), скульптура в альпінарії обласного центру (розбили вщент), фонтан у "новому районі" (оббили камінням русалку), ужгородські ведмедики...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно