Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Львові кажуть, що "Єврокар" продає крадені авто

У Львові кажуть, що "Єврокар" продає крадені авто
Від міського голови Львова вимагають створити депутатську комісію, яка б вивчила діяльність ДП "Автотрейдінг-Львів" та інших автомобільних салонів, які перекуповують машини для подальшого...

Від міського голови Львова вимагають створити депутатську комісію, яка б вивчила діяльність ДП "Автотрейдінг-Львів" та інших автомобільних салонів, які перекуповують машини для подальшого продажу.

ВІДЕО ДНЯ

Таке депутатське звернення адресував до Андрія Садового, міського голови Львова, депутат Львівської міської ради Ігор Гладиш під час сесії міськради 29 вересня.

Як повідомив депутат, до нього звернувся мешканець Львова, який придбав у згаданому салоні авто "Шкода-Октавія". Цього літа чоловік разом з родиною вирушив за кордон на відпочинок, проте там його авто затримали, оскільки авто числилося у базі даних як викрадене.

Реклама

Депутат розповів, що у відповідь на своє звернення щодо цього випадку до Станіслава Броневицького, начальника міського управління міліції, він отримав таку інформацію: львівський салон придбав машину в ЗАТ "Єврокар", що у селі Соломоново Ужгородського району Закарпатської області. А закарпатський салон, своєю чергою, придбав комплектуючі у Чеській Республіці. Насамкінець перевірка встановила, що авто перебуває в угоні і його шукає чеська поліція.

Гладиш каже, що це не єдиний такий випадок і що мешканці Львова не можуть захистити себе, навіть придбавши машину в салоні. Тому він звернувся до мера з проханням створити відповідну комісію, а також дозволити розпочати власну перевірку, залучивши до її проведення міських обранців та чиновників мерії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно