Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За що загинули Герої "Небесної сотні" і що очікує на нас при введенні військового стану – у свіжому номері газети "Панорама"

За що загинули Герої "Небесної сотні" і що очікує на нас при введенні військового стану – у свіжому номері газети "Панорама"

За що загинули Герої "Небесної сотні" і що очікує на нас при введенні військового стану – у свіжому номері газети "Панорама"
21 лютого вийде з друку черговий, 6-й у цьому році номер газети «Панорама». Саме в ці дні – з 18 по 21 лютого – в Україні відзначали сумну дату – річницю масових вбивств на Євромайдані. Тоді в...

21 лютого вийде з друку черговий, 6-й у цьому році номер газети «Панорама».

ВІДЕО ДНЯ

Саме в ці дні – з 18 по 21 лютого – в Україні відзначали сумну дату – річницю масових вбивств на Євромайдані. Тоді в центрі Києва розгорнулося справжнє криваве побоїще з десятками загиблих і сотнями поранених людей. Ці жертви виявилися не даремними – Україна скинула злочинний режим тирана і диктатора. Але чи стало від цього життя волелюбних українців кращим? Чому влада, яку обрав народ на місце скинутої, досі не спромоглася на корінні зміни, на які всі очікували? Натомість маємо в країні величезну купу негараздів. Хіба ж за таке життя виходили сотні тисяч і мільйони людей на Євромайдани по всій країні? Хіба за це віддали своє життя Герої «Небесної сотні», а потім сотні і сотні українських військових на Сході країни? Хто має дати на це відповідь? – задається запитанням Михайло Ведмідь.

Розмови про введення воєнного стану в Україні ведуться ще з весни минулого року, коли тимчасово було втрачено Крим. Опісля це питання виникало час від часу в залежності від ситуації, що складалася на «східному фронті». Сьогодні найвище керівництво країни вже повністю готове для введення воєнного стану, тому будь-якого дня ми всі можемо почати жити в трошки іншій, ніж зараз, країні. Що ж саме, в разі введення в дію воєнного стану, чекає на громадян, в яких умовах нам всім доведеться жити, працювати і воювати? Про це розказує кандидат юридичних наук Ганна Маляр.

Реклама

21 лютого за рішенням ЮНЕСКО відзначається Міжнародний день рідної мови. Кореспондент «Панорами» Андрій Слохіняк запитав у декількох закарпатців, яку мову вони вважають рідною, якою спілкуються вдома, на роботі, на вулиці, чи не відчувають мовної дискримінації і чи вивчають якусь іншу мову. Їхні відповіді – на стор. 5.

Більш детально про ці та інші події в житті міста, району та Закарпаття можна прочитати у свіжому випуску газети «Панорама».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно