Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині пройшов шашковий турнір

На Хустщині пройшов шашковий турнір
Минулої суботи в селі Копашново Хустського району відбувся традиційний шашковий турнір “Надії Карпат”. Серед команд Ужгорода, Мукачева, Тячівського, Іршавського, Хустського, Виноградівського районів...

Минулої суботи в селі Копашново Хустського району відбувся традиційний шашковий турнір “Надії Карпат”. Серед команд Ужгорода, Мукачева, Тячівського, Іршавського, Хустського, Виноградівського районів вперше за 20-річну історію змагань, завдяки невичерпному ентузіазму спортсменів-шашкістів та активній підтримці голів райдержадміністрації та райради, відповідно Василя Щура та Івана Яреми, була представлена й Міжгірщина (її представники на ФОТО).

ВІДЕО ДНЯ

Ні для кого не секрет, що наш верховинський край завжди мав непогану репутацію серед шашкістів Срібної землі. Але зібратися в єдину команду для того, щоб гідно представити район на змаганнях такого високого ґатунку вдалося чи не вперше. І ось збірна у складі Василя Бундзяка, Володимира Голодняка, Михайла Плеця, Валерія Савинця, Василя Василевського, Ярослава Буцка та учнів Міжгірської СЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Волошина Богдана Іванини і Вікторії Гренджі самовіддано боролася за призові місця турніру, участь у якому взяли майже півсотні спортсменів-шашкістів з усього Закарпаття.

Незважаючи на високий рівень майстерності суперників, наша команда виступила достойно. Із максимально можливих 9 залікових балів Михайло Плець здобув 5,5, Валерій Савинець та Володимир Голодняк — по 4,5. Серед учасників змагань в молодшій віковій групі несподіванкою для всіх став виступ нашого шашкіста, учня Міжгірської СЗОШ Богдана Іванини, який виборов бронзу. А переможцем у старшій віковій групі в особистому заліку став спортсмен із Тячева М. Кушилко, набравши 7,5 балів.

Реклама

Дебют наших спортсменів-шашкістів на традиційному обласному турнірі “Надії Карпат” не лише вдався, а й надихнув учасників команди на створення міжгірської секції Закарпатської шашкової федерації. На необхідність заснування подібного гуртка любителів цієї інтелектуальної гри вказує й збільшення її прихильників у краї, адже вже систематично проводяться шашкові турніри на всіх спортивно-масових заходах району.

Андрій Голодняк

Джерело: Cайт Міжгірського району

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно