Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині даішники проводять цільову профілактичну операцію

На Мукачівщині даішники проводять цільову профілактичну операцію

На Мукачівщині даішники проводять цільову профілактичну операцію
“Увага! Діти на дорозі” - саме під такою назвою наразі проводитися комплекс профілактичного заходу щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму,-коментує інспектор з профілактичної...

“Увага! Діти на дорозі” - саме під такою назвою наразі проводитися комплекс профілактичного заходу щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму,-коментує інспектор з профілактичної роботи ВДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району Микола Красівов. Мета проведення таких заходів – привернення уваги громадськості до проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму, недопущення зростання кількості дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, збереження життя та здоров’я юних учасників дорожнього руху, - стверджує речниця Мукачівського МВ УМВС Євгенія Красилинець.

ВІДЕО ДНЯ

Шановні батьки, вчителі! ДАІ нагадує батькам: найкращий приклад безпечної поведінки на дорозі можете подати тільки ви самі. Адже діти часто копіюють поведінку дорослих. Тож дотримання вами вимог Правил дорожнього руху є додатковою гарантією безпеки вашої дитини. Дуже важливо, щоб дитина не лише запам'ятала, але й зрозуміла необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху. Радимо батькам, по можливості, одягати дітей у яскравий одяг, який здалеку видно на дорозі, додаючи до нього кілька флікерів. І обов'язково нагадайте дітям правила переходу дороги та про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху, обов'язково перевірте засвоєні малечею знання.

Дорогі діти! Державтоінспекція звертається до вас. Щоб ваші прогулянки були радісними і безпечними, необхідно виконувати Правила дорожнього руху кожного разу, коли ви виходите з дому. Пам'ятайте, що ваші дії мають бути зрозумілі для інших учасників дорожнього руху. Також треба бути уважними кожного разу, коли ви підходите до проїжджої частини.

Реклама

Шановні водії! Сідаючи за кермо, ви покладаєте на себе відповідальність за життя людей. Запам'ятайте: при переїзді пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, поблизу навчальних закладів, зон відпочинку та при наближенні до груп громадян і особливо дітей, що знаходяться поблизу з проїжджою частиною, будьте особливо обережні. Зменшіть швидкість руху, адже маленькі пішоходи – непередбачувані учасники дорожнього руху. Правила дорожнього руху – закон, яким ви повинні керуватись завжди, - попереджають місцеві даішники.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно