Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" повертається з черговою перемогою

"Говерла" повертається з черговою перемогою
30 липня, м. Миколаїв, Центральний міський стадіон, 6500 глядачів. Арбітри: А. Лисаковский, В. Сухін (обидва - Одеса), З. Курбанов (Херсон). Четвертий арбітр: В. Лазі (Одеса). Делегат ФФУ:...

30 липня, м. Миколаїв, Центральний міський стадіон, 6500 глядачів.

ВІДЕО ДНЯ

Арбітри: А. Лисаковский, В. Сухін (обидва - Одеса), З. Курбанов (Херсон).

Четвертий арбітр: В. Лазі (Одеса).

Реклама

Делегат ФФУ: В. Сіренко. (Сімферополь).

Попередження: Полтовец (31'), Іванов (43'), Маткевіч (80'); Надь (39'), Свиридов (43'), Міщенко (86')

Реклама

Гол: 0:1 - Джакобія (77').

На початку матчу Дністрян втратив м'яч біля своєї штрафної, форвард «Говерли» тікав один на один з Бобровим, але наш голкіпер виручив команду. В атаці у відповідь Іванов пробив з 20 метрів - Надь піймав м'яч. На 12-й хвилині Трухін здалеку завдав удар вище поперечини. Незабаром Кучеренко пальнув з-за меж штрафного, м'яч відрикошетила в руки Боброву. Потім Дениса на лінії воріт підстрахував Войцеховський. На 40-й хвилині загострили гру і миколаївці: вийшовший на заміну Зарічнюк після передачі Папіровіча пробив з гострого кута, і м'яч пролетів поруч зі штангою. А незадовго до свистка на перерву він же завдав щільний удар зі штрафного, і Надь лише повторним кидком зафіксував м'яч.

У другому таймі «Говерла» знову домінувала. Миколаївці відзначилися лише дальнім ударом Іванова - Надь парирував. Ще Бездольний бив у ворота головою, але дуже неточно. На 66-й хвилині ужгородці подали чотири кутових поспіль. У штрафному МФК «Миколаїв» все частіше спалахували «пожежі». Грім грянув на 77-й хвилині. М'яч від Папіровіча відлетів до Джакобія, і грузинський легіонер метрів з двадцяти гарматним ударом увігнав його в «дев'ятку». 0:1.

Реклама

Миколаївцям нічого не залишалося, як йти вперед. На 81-й хвилині Тропін непогано пробив здалеку. Тут же Папіровіч у штрафному гостей скинув на Волкова, але той, перебуваючи у вигідній позиції, «махнув» повз м'яча. Миколаївці зазнали третьої поразки поспіль...

Гравець матчу

Стверджувати, що хтось був кращим на полі в звітному матчі, а хтось гру провалив, було б несправедливим. Миколаївська команда грала в свою силу і аж ніяк не виглядала хлопчиком для биття перед клубом, який багато років був прописаний у вищому українському футбольному дивізіоні. Ніхто і не думав тушуватися перед закарпатцями, тим більше гравці МФК «Миколаїв» теж мають за плечима пристойний футбольний досвід. «Миколаївські новини» відзначають гравця задньої лінії Дмитра Волкова. Він упевнено виглядав в обороні. На слизькому газоні ризик помилитися зростає в сто раз, а тут він зіграв досить надійно. До того ж, через Волкова розвивалися флангові атаки. Шкода, що їм не вистачило логічного завершення.

Після гри

Головний тренер МФК «Миколаїв» Руслан Забранський:

- Ми і далі продовжуємо мандражувати, боїмося грати у футбол, боїмося бити по воротах. Мабуть, ще не акліматизувалися в першій лізі. Поки ми навчилися лише гідно програвати. Нам всім - і гравцям і вболівальникам треба трохи потерпіти. Нашій команді, по суті, менше року, ще немає зіграності. На жаль, міжсезоння було занадто коротким... Є й кадрові проблеми: втратив свою гру Гостєв, не набрав форму Родевіч.

МФК «Миколаїв» потрібна перша перемога. Постараємося добути її в наступному турі з «Нивою».

Реклама

Головний тренер «Говерли» Олександр Севідов:

- «Говерла» виграла непросту гру. Ми переглянули два матчі за участю МФК «Миколаїв» і переконалися, що наш суперник - команда досить хороша, а його поразки на старті чемпіонату - пережитки другої ліги. Зараз у футбол навчилися грати всі. Хто організовуваніший і вдаліший, той і перемагає. У цьому матчі ми створили чимало моментів, але, мабуть, наша доля - забивати не більше одного м'яча.

Завдання «Говерли» у цьому чемпіонаті - скласти конкуренцію «Металургу» і ФК «Севастополь» за вихід у прем'єр-лігу.

Огляд туру

3-й тур. 30 липня (субота)

Нива - Зірка - 1:1

МФК Миколаїв - Закарпаття - 0:1

Реклама

Динамо-2 - Арсенал - 0:2

ФК Одеса - Олімпік - 1:1

Металург - Сталь - 3:0

Кримтеплиця - Титан - 2:1

Севастополь - Геліос - 1:0

1 серпня (понеділок)

ФК Львів - Нафтовик

Реклама

Буковина - Енергетик

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно