Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Половина акцій “Закарпаттяобленерго” у серпні змінять власника

Половина акцій “Закарпаттяобленерго” у серпні змінять власника

Половина акцій “Закарпаттяобленерго” у серпні змінять власника
Фонд держмайна вирішив змістити строки розміщення оголошення про продаж 25% акцій енергогенеруючої компанії ПАТ «Дніпроенерго» з жовтня на вересень 2011 року. Про це повідомив Фонд в понеділок....

Фонд держмайна вирішив змістити строки розміщення оголошення про продаж 25% акцій енергогенеруючої компанії ПАТ «Дніпроенерго» з жовтня на вересень 2011 року.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив Фонд в понеділок. Рішення про коригування щомісячного плану-графіка виставлення на продаж у третьому-четвертому кварталах 2011 року пакетів акцій енергокомпаній ФДМУ прийняв у зв’язку зі зверненням НАК «Енергетична компанія України».

Відкоригований документ також передбачає зсув термінів подачі оголошення про продаж енергопостачальних компаній «Донецькобленерго» – 40,061% і «Чернівціобленерго» – 45% з жовтня на вересень, а також перенесення оголошення про продаж «Дніпрообленерго» – 50% і «Крименерго» – 45% з вересня на жовтень.

Реклама

Як і раніше було заявлено, торги з продажу «Західенерго» – 45,103%, «Київенерго» – 25%, «Закарпаттяобленерго» – 50% і «Черкасиобленерго» – 21% будуть оголошені в серпні, оголошення про продаж «Вінницяобленерго» 50% – у вересні, а оголошення про приватизацію «Тернопільобленерго» – 25,999% - в жовтні. Як повідомлялося, конкурси відбудуться через 50 днів після того публікації оголошень, а у випадку з «Черкасиобленерго», акції якого будуть реалізовані на біржі, – через 30 днів після публікації оголошення.

ФДМ розраховує в 2011 році виручити від продажу енергокомпаній близько 6 мільярдів гривень. НАК «Енергетична компанія України» в даний час належить 70,1034% акцій «Західенерго», по 50% +1 акція «Дніпроенерго» і «Київенерго», по 75% акцій «Вінницяобленерго», «Дніпрообленерго», «Закарпаттяобленерго», за 70% акцій «Крименерго» і «Чернівціобленерго», 65,06% акцій «Донецькобленерго», 50,99% акцій «Тернопільобленерго» і 46% акцій «Черкасиобленерго».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно