Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Закарпаття» шокує українські ЗМІ

«Закарпаття» шокує українські ЗМІ
Головною новиною в стані ужгородців стало придбання грузинського нападника, ім’я котрого відоме не лише в Україні, а й у Європі. «Лаша Джакобія приєднався до нашої команди, аби нагадати про себе,...

Головною новиною в стані ужгородців стало придбання грузинського нападника, ім’я котрого відоме не лише в Україні, а й у Європі. «Лаша Джакобія приєднався до нашої команди, аби нагадати про себе, повернувши собі колишній зірковий статус. Сподіваюся, ми йому в цьому допоможемо» — коментує трансфер форварда тренер ужгородців Олександр Севидов.

ВІДЕО ДНЯ

Раніше угоду із західноукраїнцями уклали вже екс-гравці «Кримтеплиці» Дмитро Трухін, Павло Щедраков та Сергій Бойко. За словами наставника «Закарпаття», ось-ось свій підпис під контрактом з ужгородцями поставить півзахисник київської «Оболоні», герой історичної перемоги «пивоварів» на «Донбас-Арені» Сергій Кучеренко. А також хавбеки Станіслав Печонкін і Платон Свиридов (обидва — «Кримтеплиця»). Останній, до слова, вдруге за поточний рік доводитиме свою профпридатність на берегах Ужа. Спільного рішення про орендну домовленість з приводу Міщенка керівництво ужгородців намагається дійти з донецьким «Металургом».

Окрім когорти новобранців, в Ужгороді прогнозовано сформувалася ще одна — «непотрібних» виконавців. Так, клуб вирішив не продовжувати співпрацю з Дмитром Бабенком, Антоном Шендриком, Богданом Хауши, Андрієм Бойком, Антоном Муховиковим, Ігорем Малишом, Володимиром Олефіром, Ігорем Чучманом, Євгеном Лисициним, Юрієм Штурком, Юрієм Целихом, Сергієм Давидовим, Віталієм Комарницьким і Владиславом Микуляком. Закінчився строк оренди в півзахисника Олександра Нойока, який відбув у табір донецького «Шахтаря».

Реклама

Отож, можемо не сумніватися, що по ходу підготовчого циклу склад «Закарпаття» поповниться ще не одним новобранцем.

У рамках літніх тренувальних зборів закарпатці провели два спаринги проти молодіжного складу луцької «Волині». «Складно робити висновки про якість гри футболістів, враховуючи значно нижчий рівень суперника. Про формування команди як такої можна буде говорити після бодай одного спаринга проти вищого за класом опонента» — зізнається Олександр Севидов.

Реклама

Наступний контрольний поєдинок закарпатці проведуть 5 липня на рідному «Авангарді» проти словацького «Земпліна» (Міхаловце).

Микола Кравчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно