Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

С.К.А.Й., DРУГА РІКА та інші зірки виступлять на Свалявщині

С.К.А.Й., DРУГА РІКА та інші зірки виступлять на Свалявщині
Як відомо, на Закарпатті існує близько 400 мінеральних джерел, більшість з яких знаходяться на Свалявщині. Місцеві жителі цей лікувальний напій здавен стали називати «квасом». Про смакові та...

Як відомо, на Закарпатті існує близько 400 мінеральних джерел, більшість з яких знаходяться на Свалявщині. Місцеві жителі цей лікувальний напій здавен стали називати «квасом». Про смакові та лікувальні властивості мінеральної води згадується в 1463р. в грамотах угорського короля. На сьогоднішній день місцеві мінеральні води розповсюджуються в багатьох країнах і відзначені численними нагородами дегустаційних конкурсів.

ВІДЕО ДНЯ

Місцева влада району, для того щоб привернути увагу до природних багатств, започаткувала традицію на свято Івана Купала організовувати Фестиваль мінеральних вод під девізом: «Сила життя в джерелах Карпат».

Цьогорічний фестиваль відбудеться вп’яте, отож Поляна разом з гостями відзначає ювілей. За ці п’ять років на фестивалі побувало чимало відомих діячів, співаків, акторів, політиків, аматорських колективів, художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

Реклама

І на цей раз Поляна запросила зіркових виконавців. Вкотре гостями свята погодились бути Анатолій Матвійчук, Степан Гіга, гурт С.К.А.Й., а також нові гості, які відомі не тільки на Україні, алей за її межами: Олексій Савченко, гурт DРУГА РІКА, з Валерієм Харчишиним (до речі, це буде останній концерт гурту в цьому складі; за словами організаторів колектив з радістю прийняв пропозицію провести свій останній концерт у цьому складі саме в Поляні).

Жителі Поляни та цілого округу з нетерпінням чекають проведення фестивалю, який відбудеться 3 липня. Традиційно, виробники мінеральних вод будуть проводити дегустації своєї продукції. Також проводитимуться різноманітні розважальні програми, спортивні ігри та конкурси.

Реклама

Ведучими фестивалю стануть відомий журналіст Ігор Пупков та переможниця першого проекту «Шанс» Ольга Кочеткова.

Отож, запрошуємо всіх жителів Закарпаття та гостей нашого краю на фестиваль мінеральної води, щоб розділити з нами радість свята та відзначити його ювілей.

Ще раз для всіх – 3 липня 2011 року – старт,  с. Поляна, урочище Красний.

Реклама

Початок – 12.00 за київським часом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно