Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські регіонали влаштували свято для дітей (ФОТО)

Ужгородські регіонали влаштували свято для дітей (ФОТО)
1 червня, у міжнародний День захисту дітей в Ужгороді, на майданчику «Сонечко» неподалік центральної дитячої бібліотеки (філія №2, що по вул. 8 Березня) відбулося свято для маленьких читачів та й...

1 червня, у міжнародний День захисту дітей в Ужгороді, на майданчику «Сонечко» неподалік центральної дитячої бібліотеки (філія №2, що по вул. 8 Березня) відбулося свято для маленьких читачів та й загалом для всіх малюків мікрорайону.

ВІДЕО ДНЯ

Акцію організували міські депутати від Партії регіонів Ігор Адамчук, Сергій Травницький, Анатолій Ковальський та лідер ужгородських регіоналів Олег Адамчук.

Ужгородські регіонали влаштували свято для дітей (ФОТО) – 01
Реклама

Депутати організували для малят солодкий стіл, а також вся присутня малеча отримала чудові подарунки.

Загалом на презенти для дітей виділено 10 тисяч гривень. Основна частина з них - для дітей-сиріт, решта – нагороди за участь в різноманітних конкурсах, які проходили в цей день на майданчику. «Усі діти в цей день отримали ще й улюблені ласощі – морозиво», - додав Ігор Адачук.

Реклама
Ужгородські регіонали влаштували свято для дітей (ФОТО) – 02

«Чимало ужгородців виросли на цьому майданчику, у тому числі й я з братом, тому ми й вирішили організувати саме тут свято, - розповів керівник Ужгородської міської організації Партії регіонів Олег Адамчук. - Дітям важливо відчувати турботу дорослих, і ми це намагаємося робити. Причому не лише в День захисту дітей, а щоденно. Ужгородська міська організація Партії регіонів постійно це робить: ми збираємо кошти та купуємо чимало необхідних речей для дитячих будинків, для дітей-сиріт, для малят з малозабезпечених родин. Ми підтримуємо навіть матеріально такі родини. І повірте, це йде від душі: коли щось зробиш добре, корисне – наче день світлішає».

Прес-центр "Закарпатська правда"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно