Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська обласна рада скоротила апарат

Закарпатська обласна рада скоротила апарат
Закарпатська обласна рада скоротила апарат – з 40 до 33 чоловік та оптимізувала штатний розпис. Нову структуру і чисельність виконавчого апарату затвердили депутати на третій сесії обласної...

Закарпатська обласна рада скоротила апарат – з 40 до 33 чоловік та оптимізувала штатний розпис. Нову структуру і чисельність виконавчого апарату затвердили депутати на третій сесії обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Михайло Попович констатує: скорочення відбувається на виконання доручення Президента України з проведення адміністративної реформи та економії бюджетних коштів. Водночас Михайло Попович повідомив, що зекономлені кошти будуть спрямовані на виконання соціальних проектів на Закарпатті, а тим, кого буде скорочено, нададуть допомогу з працевлаштування.

Нагадаємо, в грудні минулого року голова Закарпатської обласної ради Іван Балога під час чергової сесії пообіцяв скоротити штат ради до тієї кількості, який був станом на 1 січня 2005 року.

Реклама

На сьогоднішній день чисельний склад апарату Закарпатської обласної ради є одним з найменших з-поміж усіх обласних рад України.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно