Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З березня жителі Мукачівщини платитимуть більше за вивезення сміття

З березня жителі Мукачівщини платитимуть більше за вивезення сміття

З березня жителі Мукачівщини платитимуть більше за вивезення сміття
Сьогодні на черговій пленарній сесії Мукачівської районної ради депутати прийняли рішення про погодження розміру тарифів на послуги з вивезення та захоронення побутових відходів. За цим рішенням...

Сьогодні на черговій пленарній сесії Мукачівської районної ради депутати прийняли рішення про погодження розміру тарифів на послуги з вивезення та захоронення побутових відходів.

ВІДЕО ДНЯ

За цим рішенням тарифи погоджені з ТОВ "АВЕ Мукачево". Так, з березня ця послуга коштуватиме  11, 25 грн в місяць (з ПДВ) з одного мешканця багатоквартирного будинку.

Також підвищиться ціна на вивезення сміття для власників домогосподарств. Так, тариф на послуги з вивезення і захоронення побутових відходів з одного домогосподарства коштуватиме 33,75 грн в місяць (з ПДВ), що на 5 грн більше, ніж у лютому.

Реклама

Для підприємств, організацій, фізичних та юридичних осіб з розрахунку вартості за 1 куб.м ця послуга коштуватиме 81,92 грн/куб.м; для бюджетних установ - 65,04 грн/куб.м.

На вивезення великогабаритних відходів підприємства, організації, фізичні та юридичні установи витратять 123,19 грн/куб.м, а бюджетні установи - 96,68 грн/куб.м.

Реклама

Вивезення ремонтних відходів коштуватиме для населення 85,67 грн/куб.м; для бюджетних установ - 89,80 грн/куб.м; для підприємств, організацій, фізичних та юридичних осіб - 114,23 грн/куб.м.

Для одиноких громадян, які мешкають в домогосподарствах, зберігається знижка в розмірі 30% від вартості послуг з вивезення відходів на підставі довідки сільської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно