Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські сноубордисти у світовій Топ-групі

Закарпатські сноубордисти у світовій Топ-групі
Минулої суботи наші кращі сноубордисти Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк взяли участь у черговому етапі Кубка світу зі сноубордингу. Аннамарі фінішувала 22, а Йосип Пеняк – 27. У жінок перемогу...

Минулої суботи наші кращі сноубордисти Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк взяли участь у черговому етапі Кубка світу зі сноубордингу.

ВІДЕО ДНЯ

Аннамарі фінішувала 22, а Йосип Пеняк – 27. У жінок перемогу святкувала лідер кубка світу росіянка Тудигешева. У чоловіків переміг француз Дуфур. Лідер кубка світу Карл Бенжемін на цей раз фінішував тільки дев’ятим. У загальному підсумку Кубка світу Аннамарі посідає 23 місце, а Йосип – 31. Світову Топ-групу складають 30 кращих результатів. Як бачимо, Аннамарі вже твердо завоювала місце серед кращих.

Вона за крок від світової двадцятки. Йосипу потрібно зробити ще одне зусилля, щоб бути повноправним членом Топ-групи. Можливо, це вдасться зробити 28 березня у фіналі етапів кубка світу, який пройде поблизу швейцарського міста Ароза. Візьмуть участь наші кращі сноубордисти і у відкритому чемпіонаті Швейцарії, який приносить учасникам змагань залікові очки до світового рейтингу.

Реклама

Сьогодні Йосип Пеняк та Аннамарі Чундак стартують у чемпіонаті України, який проходить у Києві. Разом із лідерами сноуборду в Україні на старт вийдуть також Олександр Гашпарович, Михайло Цібеленко та Олександра Чундак.

А вчора проходили змагання на кубок України. За відсутності лідерів, які добираються до Києва після етапу кубка світу, у чоловіків Олександр Гашпарович став другим, а Євген Гулій – четвертим. Серед жінок Олександра Чундак завоювала золоту медаль Кубка України, з чим і вітаємо наших спортсменів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно